Tunceli'de gölün içerisindeki vahşi doğanın canavarı vatandaşları hayrete düşürdü! Onu görünce hayretler içinde kaldılar

Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki vahşi doğanın canavarı vatandaşları hayrete düşürdü. Onu görünce hayretler içinde kaldılar. Önce sarp kayalıkların eteklerinde koşturdu daha sonra ise buzul gölünün içine atladı.

Tunceli'nin Ovacık ilçesi mevkinde dolaşmaya çıkan bir vatandaş gölün içerisindeki devasa canlıyı fark etti. Buzul gölünde keyifle yüzen devasa hayvanı hemen görüntüleyen vatandaş o anları gözleri kocaman olmuş şeklilde anbean izledi. 

İKİ TANESİ AYNI ANDA GÖRÜLDÜ

Ovacık'ın Havacor bölgesine doğa yürüyüşü gerçekleştiren Ayhan Demir, Kurudere buzul gölünde yüzen ayıları telefon kamerası ile kayıt altına aldı. Bölgede uzun süredir dağcılık yapan Ayhan Demir, "Doğa yürüyüşü gerçekleştirirken gölün yanında bir ayı olduğunu fark ettim. Biraz yaklaşıp telefon kamerası ile kayıt almaya başlayınca ayının göle girerek yüzmeye başladığını ve ikinci bir ayı daha olduğunu gördüm.

Gerçekten çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz yaklaşık dört dakika keyifle izledik. Hem yaban hayvanlarını rahatsız etmemek için hem de kendi güvenliğimiz için mesafeyi koruyarak çekim yaptıktan sonra bölgeden uzaklaştık" dedi.

 

Tunceli'de gölün içerisindeki vahşi doğanın canavarı vatandaşları hayrete düşürdü! Onu görünce hayretler içinde kaldılar - Resim : 1