Turistler ölümün kıyısından döndü: Midibüs şoförü hayatını kaybetti, 20 turist yaralandı

Antalya’da turistleri taşıyan bir midibüs kontrolünden çıktı. Yol kenarındaki bariyerlere ve beton direğe çarptı. Bu kaza midibüs şoförünün sonu oldu. Aralarında çocukların da bulunduğu 20 turist yaralandı.

Turistler ölümün kıyısından döndü: Midibüs şoförü hayatını kaybetti, 20 turist yaralandı

Tur midibüsü hızla geldi, kontrolünden çıkıp bariyerlere çarptı. Parçalara ayrılan araç yan yola savruldu. Feci kaza midibüs şoförünü hayattan kopardı. 20 turist yaralandı. Korkunç kaza Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleşti.

Şavki Çoban, Alanya’daki otellerden aldığı Rus ve Belaruslu turistleri Antalya Havalimanı’na götürmek için yola çıktı. Çoban bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki bariyerlere ve beton direğe girdi. Midibüsün çarpmasıyla şiddetli bir şekilde yan yola savruldu ve hurdaya döndü. Sonrası can pazarıydı.

Şoför Şavki Çoban ile aralarında çocukların da bulunduğu 20 turist yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralı turistler, ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı. Bazıları hastaneye gitmeyi reddetti. Araçta sıkışan Şavki Çoban ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Çoban, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.