Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor

Neshe İlk global single'ı "Hijo De La Noche" ile uluslararası alanda büyük başarı elde etmişti. Neshe, şimdi yepyeni bir hit ile geri dönüyor!

İlk global single'ı "Hijo De La Noche" ile uluslararası alanda büyük başarı elde eden Neshe, şimdi yepyeni bir hit ile geri dönüyor!

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 1

Yeni şarkısı "Downtown", İspanyolca ve İngilizce sözleriyle dünya sahnesinde ses getirmeye hazır.

"Downtown"un prodüksiyonu, Becky G, Daddy Yankee ve Natti Natasha gibi dünyaca ünlü Latin yıldızlarla çalışan prodüktör Neneto'nun (Rafael Alejandro Salcedo Garcia) imzasını taşıyor.

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 2

Şarkının bestesi ve sözleri ise Neshe ve Rumen hit besteci Anuelli (Emanuela Oancea) tarafından yazıldı. Şarkı, istediği her şeye sahip, hayatın keyfini çıkaran ve tutkularının peşinde giden bir kadının hayatını gözler önüne sererken, aslında her şeyin bir yanılsamadan ibaret olduğunu vurguluyor.

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 3

"Downtown"un müzik videosu, Neshe'nin etkileyici dans performanslarını ve etnik ögeleri öne çıkarıyor.

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 4

İspanya’daki Yüzyıllık tarihi bir otelde çekilen video, Latin ve Türk kültürlerini harmanlayarak izleyicilere benzersiz bir görsel deneyim sunuyor.

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 5

Videoda Neshe'nin enerjik ve büyüleyici performansı, izleyicileri kendine hayran bırakıyor. Neshe, sürpriz finali olan bu video ile hem müzikal hem de sanatsal yeteneklerini sergiliyor.

Neshe, "Downtown" ile Türkiye'yi global sahnede temsil etmeye ve müzikseverleri büyülemeye devam ediyor. Bu yeni hit, hem ulusal hem de uluslararası platformlarda büyük yankı uyandıracak.

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 6

NESHE KİMDİR?

Neshe, Latin pop ve etnik müzik tarzlarını özgün bir şekilde harmanlayan Türkiye doğumlu bir pop şarkıcısı ve performans sanatçısıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikal Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Neshe, Barselona'daki Institut del Teatre'de Erasmus yaptığı dönemde sahne hayatına başlamıştır. Amerika'da Footloose, Avrupa'da Chicago, Nine ve Notre Dame de Paris, Grease müzikallerinde rol almıştır.

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 7

Türkiye'de sanat hayatına İstanbul Şehir Tiyatroları'nda Oyuncu ve Enbe Orkestrası'nda Solist olarak devam etmiştir.

İlk single'ı "Hijo De La Noche", Anuelli ile yaptığı işbirliğiyle uluslararası alanda büyük beğeni toplamıştır. İspanyolca ve İngilizce sözlerin canlı karışımı ve İrem Haykır yönetmenliğinde Mardin'de çekilen dikkat çekici müzik videosu, YouTube'da bir milyondan fazla izlenme sayısına ulaşmıştır. Bu parça, Latin Amerika ve Balkanlar'da büyük yankı uyandırmış ve Kolombiya'nın Canal RCN ile RCN Radio gibi büyük medya kanallarında yer bulmuştur. Neshe, bu başarının yanı sıra Türkiye ve uluslararası alanda birçok ödül kazanarak yükselen bir yıldız olarak konumunu sağlamlaştırmıştır.

Türk şarkıcı Neshe, İspanyolca ve İngilizce söylediği şarkısıyla kasıp kavuruyor - Resim : 8

İkinci single'ı ve ilk Türkçe şarkısı "BİNGO" ise çıktığı ilk haftadan itibaren RTV Takip verilerine göre Ulusal Radyo Top 50 listesine girmeyi başarmıştır. Neshe, şu anda Barselona, İspanya'da sanat hayatına devam etmektedir.