Türk sosyal medya fenomeni acı haberi duyurdu. "Anne beni anlayan yok anne"

Türkiye'de sosyal medyada geniş bir kesim tarafından tanınan ve babasıyla çektiği videolarla viral olan "Marul Kafa" lakaplı Mehmet Yıldırım, acı haberi duyurdu. Yıldırım'ın bir süreden bu yana yoğun bakımda yaşam savaşı veren annesi, hayatını kaybetti. Fenomen ismin "Anne beni anlayan yok anne" paylaşımı da yürekleri burktu.

Türk sosyal medya fenomeni acı haberi duyurdu. "Anne beni anlayan yok anne"

Sosyal medya üzerinde "Marul Kafa" olarak tanınan Mehmet Yıldırım, esprili videolarıyla ve doğal tarzıyla dikkat çekiyor. 

ACI HABER GELDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla güldüren Mehmet Yıldırım'dan acı haber geldi. Yıldırım'ın bir süreden bu yana yoğun bakımda yaşam savaşı veren annesi, hayatını kaybetti.

Türk sosyal medya fenomeni acı haberi duyurdu. "Anne beni anlayan yok anne" - Resim : 1

ANNESİNİN VEFATINI DUYURDU

Mehmet Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda annesinin vefatını şu sözlerle duyurdu:

"Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye Mezarlığı’na defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun." 

Türk sosyal medya fenomeni acı haberi duyurdu. "Anne beni anlayan yok anne" - Resim : 2

Fenomen ismin "Anne beni anlayan yok anne" paylaşımı da yürekleri burktu. Bu paylaşım, kısa sürede binlerce takipçisinden destek ve taziye mesajları aldı. Yıldırım’ın takipçileri, ona ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Türk sosyal medya fenomeni acı haberi duyurdu. "Anne beni anlayan yok anne" - Resim : 3