Türkiye günlerce konuşmuştu! Şok ses kayıtları tv100’de

İstanbul'da yazar Eylem Tok ve doktor Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un aracıyla çarparak Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olduğu kazada yeni detaylar ortaya çıktı. tv100 muhabiri Sevgim Begüm Yavuz kaza sonrasındaki şok ses kayıtlarına ulaştı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart'ta ehliyetsiz olarak kullandığı lüks aracıyla yol kenarında arıza yapmış ATV'lerin arasına dalarak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden olan yazar Eylem Tok ve doktor Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur’in yaptığı kazaya dair yeni ses kayıtları tv100’ün özel haberi Osman Kenan Çapoğlu İle Başlıklar programında ekrana geldi. 

“ADAM ÖLÜYOR HEMEN GEL”

Kaza sonrasındaki ses kayıtlarında Cihantimur, panik bir şekilde “Yolda çok kötü bir kaza yaptım. Birine vurdum. Lütfen gel. Adem abi Allah belanı versin hemen gel. Adam ölüyor hemen gel” dediği duyuldu. 

“OĞUZ ABİ NEREDE, OĞUZ ABİ YOK” HAYKIRIŞLARI SANİYE SANİYE YANSIDI

Kayıtlara göre 112’ye ilk çağrı lüks araçtan otomatik şekilde yapılmış. Daha sonrasında arayan sağlık görevlisinin sorularına da yanıt verilmedi. Panik sesleri yükselmeye devam ederken videoda, bir kişi "ATV nerede, Oğuz abi nerede, Oğuz abi yok” diye haykırıyordu. Panik halde olay yerinde Oğuz Murat Aci’yi ararken, “Arabanın altına bakın, arabayı kapat” sesleri yükseldi.