Türkiye için kötü haber geldi... Cumartesiye de böyle uyanacağız. Pazartesi için maalesef, 2 gün dayanacak

Meteoroloji sitesi Hava Forum, Türkiye için hem güzel haberi verdi ancak kötü haber daha da endişe verici. Çünkü vatandaşı rahatlatan sistem 2 gün sonra yeniden yurdumuzu terk ediyor.

Türkiye için kötü haber geldi... Cumartesiye de böyle uyanacağız. Pazartesi için maalesef, 2 gün dayanacak

Balkanlar üzerinden gelen serin hava sistemi perşembe gece saatlerinden itibaren yurdumuza giriş yaptı. 

Vatandaşlarımız bu sistemi çok net bir şekilde gördü... Ayrıca cuma sabah saatlerinden itibaren de yağmurla birlikte serin hava kendisini çok net hissettirdi... Herkes cuma sabahına mutlu bir şekilde uyandı. 

Vatandaşlar ise bu hava durumunun daha ne kadar devam edeceğini merak ediyordu... Vatandaşları üzen haber ise maalesef verildi. 

SADECE 2 GÜN DAYANABİLECEK

Hava Forum'dan yapılan paylaşımda, "Balkanlar'ın gelişiyle birlikte Afrika sıcak hava dalgası İstanbul ve çevre illerde etkisiz hale geldi. Sıcaklıklarda 6-7 derece birden düşüş gerçekleşti. Hava ferahladı. Bugün birçok kişi (özel hayatındaki sıkıntılar hariç) güne uykusunu almış, mutlu şekilde uyanıyor..." ifadelerine yer verildi. 

Bu paylaşımın hemen altına düşülen notta ise, "Maalesef Balkanlar'ın dayanma gücü çok fazla değil. 2 güne tekrar 30'lara çıkacağız." denildi.

Yani kısacası pazartesi günü vatandaşların yeniden aşırı sıcak bir havaya uyanması bekleniyor. Gece de nem yine artacak.