Türkiye için sadece 2 gün kalmıştı ama büyük bir sürpriz oldu. 90 + uzatmalar da eklendi. İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya hakkında flaş açıklama

Türkiye'de yaz mevsimi hakkında flaş bir açıklama geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan son açıklamaya göre ülkemizde yaz mevsiminin sona ermesine sadece 2 gün kalmıştı ancak bu süre ekime kadar uzayacak. İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya hakkında da flaş bir açıklama var.

Türkiye için sadece 2 gün kalmıştı ama büyük bir sürpriz oldu. 90 + uzatmalar da eklendi. İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya hakkında flaş açıklama

Ülkemizde eylül ayına gelmesi beklenen serin havalar bir türlü gelmedi. Meteorolojik kaynaklar tarafından da konu hakkında yeni bir açıklama gerçekleştirildi. Normalde yaz mevsiminin ülkemizde sona ermesine 2 gün kalmıştı. 

90 +'LARI OYNAYACAK 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşıma göre ise yaz mevsimi ülkemizde 20 eylülden itibaren bitmeyecek ve uzatmaları oynayacak. 

İSTANBUL, İZMİR, ADANA VE ANTALYA HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA

Meteorolojik kaynak Hava Forum tarafından İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya hakkında yapılan flaş açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Takvimsel olarak yaz mevsiminin bitmesine 2 gün kaldı. Ancak bu yaza maalesef uzatmalar eklenecek. İstanbul'da Ekim başına, İzmir'de Ekim ortalarına, Antalya-Adana'da ise Ekim son haftalarına erteleniyor..." 

Türkiye için sadece 2 gün kalmıştı ama büyük bir sürpriz oldu. 90 + uzatmalar da eklendi. İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya hakkında flaş açıklama - Resim : 1