Türkiye için tarih kesinleşti, söz ağızdan bir kere çıktı... İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da aynı etkiyi verecek. Müjdeler olsun sonunda

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre Türkiye'de serin havaların etkili olacağı tarih artık netleşti. Kaynaklar, eylül sonunda İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya'nın sonbaharı ciddi şekilde hissedeceğini belirtti.

Türkiye için tarih kesinleşti, söz ağızdan bir kere çıktı... İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da aynı etkiyi verecek. Müjdeler olsun sonunda

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik çok önemli bir haber verildi. Kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre Türkiye'de serin havaların etkili olacağı tarih artık kesin olarak netleşti. 

27 EYLÜL'DEN SONRA GELİYOR

Serin havalar 27 Eylül'den sonra başta Marmara'daki illerimiz İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya başta olmak üzere birçok ilimizde etkisini göstermeye başlayacak.

"SERİN HAVA İLE BİRLİKTE RAHAT NEFES ALACAĞIZ" 

Havanın Modu tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Ay sonu veya Ekim başı yurdumuza serin hava'nın gelmesi bekleniyor. Serin hava ile birlikte bir çok bölge biraz rahat nefes alacak. Özellikle İstanbul gibi bir çok bölgede sıcaklıklar zaman zaman düşük seyredecek. Hatta belirli zamanlarda hava öylesine serin olabilir ki hırka giymeye mecbur bırakabilir.

Artık yavaş yavaş kış geldiği için öncü soğuklar geliyor. Bir yandan da sonbahar havası diyebiliriz. yüksek kesimlerde zaman zaman kar yağışları görülüyor. Kasım-Aralık gibi şehir merkezleri ilk kar yağışına kavuşabilir. Hatta ilerleyen zaman da daha kuvvetli soğuk havalar gelebilir! takip ediyoruz..." 

Türkiye için tarih kesinleşti, söz ağızdan bir kere çıktı... İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da aynı etkiyi verecek. Müjdeler olsun sonunda - Resim : 1