Türkiye Kupası’nda Beşiktaş, Kırklarelispor’u ağırlıyor! Kartal’da 4 yıldız yok! İşte muhtemel ilk 11’ler

Beşiktaş, Türkiye Kupası D. Grubu 2.hafta maçında Kırklarelispor’u konuk edecek. Siyah-beyazlılar 4 futbolcusundan yoksun olacağı maçı kazanarak 2’de 2 ile kupada yoluna devam etmek istiyor. İşte iki takımın muhtemel ilk 11’leri…

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş, Kırklarelispor’u ağırlıyor! Kartal’da 4 yıldız yok! İşte muhtemel ilk 11’ler

Süper Lig’in 22.haftasını BAY geçen Beşiktaş, rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi. Siyah-beyazlılar bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kırklarelispor’u ağırlayacak. Saat 20.30'da başlayacağı maçı hakem Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Şenol Bektaş yapacak. Bu mücadele A Spor’dan naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'IN TÜRKİYE KUPASI'NDAKİ SON DURUMU

Kupaya deplasmanda Sivasspor karşısında alınan galibiyetle başlayan siyah-beyazlılar, D Grubu'nda 3 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Kupaya 2. turda dahil olan Kırklarelispor, sırasıyla Yozgat Belediyesi Bozokspor (2-0), Yeşil Yalova FK (4-0), Yeni Mersin İdman Yurdu (2-0) ve Süper Lig ekibi Adana Demirspor'u (2-0) yenerek adını grup aşamasına yazdırmıştı.

Yeni formatıyla oynanan kupadaki ilk maçında sahasında Süper Lig ekibi Bodrum FK ile karşı karşıya gelen Kırklarelispor, rakibiyle 4-4 berabere kalmıştı.

Yeşil-beyazlılar, grupta 1 puanla 4. sırada bulunuyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş, Kırklarelispor’u ağırlıyor! Kartal’da 4 yıldız yok! İşte muhtemel ilk 11’ler - Resim : 1

KIRKLARELİSPOR İLE İLK RESMİ MAÇ

Beşiktaş ile Kırklarelispor, ilk kez karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlı ekip, Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlılarla ilk kez bir resmi maçta kozlarını paylaşacak.

TÜPRAŞ STADYUMU BAKIMDA MAÇ ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA

Beşiktaş, Tüpraş Stadı'ndaki bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kırklarelispor maçını evinden uzakta oynayacak.

Siyah-beyazlı kulüp, daha önce yapılan açıklamayla mücadelenin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını duyurmuştu.

ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA SON 2 MAÇTA 2 KUPA

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı son iki karşılaşmada 2 kupa kazanmayı başardı.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden siyah-beyazlılar, 11. kez şampiyonluğa ulaşmıştı.

Bu sezon başında ise Turkcell Süper Kupa'da yine aynı statta Galatasaray ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini 5-0 yenerek kupaya uzanmıştı.

BİLETLER 10 VE 20 LİRADAN SATIŞA SUNULDU

Beşiktaş'ın Kırklarelispor ile oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatları 10 ve 20 lira olarak satışa sunuldu.

Müsabakanın biletleri 1 Şubat Cumartesi gününden itibaren genel satışa çıkarılırken, fiyatlar kale arkası 10, batı ve doğu tribünler ise 20 lira olarak belirlendi.

KIRKLARELİSPOR'UN EN GOLCÜSÜ OKAN DERİCİ

Kırklarelispor'da takımın en golcüsü, orta saha oyuncusu Okan Derici olarak göze çarpıyor.

Bu sezon ligde ve kupada 24 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, 11 gol kaydetti.

Almanya'da Wieseck takımının altyapısında yetişen tecrübeli futbolcu, 2011 yılında Eintracht Frankfurt'tan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Okan Derici'nin kariyerinde RW Erfurt, Konyaspor, Altınordu, Ümraniyespor, Gaziantep FK ve Denizlispor takımları da bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’IN EKSİKLERİ

Beşiktaş'ta Kırklarelispor karşısında birçok oyuncu formasından uzak kalacak.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Necip Uysal, Gabriel Paulista, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Terzi'nin yanı sıra tedavisi devam eden Bakhtiyor Zaynutdinov'un kupa maçında forma giymesi beklenmiyor.

BEŞİKTAŞ- KIRKLARELİSPOR MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Onur, Udokhai, Emirhan, Masuaku, Salih, Chamberlain, Muçi, Joao Mario, Semih, Mustafa

Kırklarelispor: Burak, Raşit, Erdoğan, Bedirhan, Oğuz, Semih, Taşkın, Denizhan, Erdem, Hüseyin Eray, Okan Derici.