Türkiye maçında sakatlanmıştı! Polonya’ya EURO 2024 öncesi Robert Lewandowski şoku

Polonya’nın A Milli Futbol Takımı ile oynadığı maçta sakatlanan golcü futbolcu Robert Lewandowski'nin biceps kasığında yırtık tespit edildi. Yıldız isim Polonya’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında Hollanda ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Türkiye maçında sakatlanmıştı! Polonya’ya EURO 2024 öncesi Robert Lewandowski şoku

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde Türkiye ile Polonya arasında oynanan maçı 2-1 kazanan Polonya’da sakatlık şoku yaşandı.

Polonya Milli Takım Doktoru Jacek Jaroszewski, yıldız oyuncu Robert Lewandowski'nin biceps kasığında yırtık olduğunu ve şampiyonanın ilk maçı olan Hollanda karşısında forma giyemeyeceğini bildirdi.

Türkiye maçında sakatlanmıştı! Polonya’ya EURO 2024 öncesi Robert Lewandowski şoku - Resim : 1

TURNUVANIN İLK MAÇINI KAÇIRACAK

Jaroszewski, "Robert Lewandowski'nin biceps femoris kasığında yırtık var, turnuvanın ilk maçında olmayacak. Lewandowski'nin Avusturya'ya karşı ikinci maçta oynayabilmesi için her şeyi yapıyoruz" dedi.

Türkiye maçında sakatlanmıştı! Polonya’ya EURO 2024 öncesi Robert Lewandowski şoku - Resim : 2

İKİ FUTBOLCU DAHA SAKAT

Öte yandan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Pawel Dawidowicz ve Karol Swiderski hakkında bilgi veren  Polonya Milli Takım Doktoru Jacek Jaroszewski, 2 oyuncunun da tedavisine başlandığını ve 3-4 gün sonra antrenmanlara başlamalarını beklediklerini taraftarlarına iletti.