Türkiye mavi bölgede kaldı, haydi hayırlı uğurlu bereketli ve şans dolu olsun! Tarihi de verildi... 18 gün boyunca devam edecek

Meteoroloji sitesi Hava City tarafından Türkiye'de özellikle Marmara bölgesi hakkında flaş bir bilgi paylaşıldı. Türkiye mavi bölgede kaldı. Verilen tarihte 18 gün boyunca yağmura doymamız bekleniyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Türkiye mavi bölgede kaldı, haydi hayırlı uğurlu bereketli ve şans dolu olsun! Tarihi de verildi... 18 gün boyunca devam edecek

Meteoroloji sitesi Hava City tarafından Marmara bölgesinde yer alan illerimiz İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Bursa'da ikamet eden vatandaşlarımızın çok işine yarayacak bir bilgi paylaşıldı. 

Bilindiği üzere burada ikamet eden vatandaşlarımız yaklaşık 4 aylık bir süreden bu yana yağışlara hasret kaldı. Vatandaşlarımız bir türlü etkisini göstermeyen yağmurların ne zaman yağmaya başlayacağını merak ediyordu. Vatandaşlarımızın beklediği güzel haber ise geldi. 

TÜRKİYE MAVİ BÖLGEDE KALDI 

Hava City tarafından verilen bilgiye göre İstanbul ve çevresinde verilen tarihten itibaren 18 günlük bir yağış görünüyor. 

YAĞIŞA DOYACAĞIZ

Hava City'in paylaşımında şu ifadelere yer verildi: 

"Kasım 12'den Kasım 30'a kadar olan süreçte İstanbul için 9-10 gün yağmur görünüyor. Ekteki haritada da 13-19 Kasım haftasında masmavi alanda kalan Türkiye'nin yağışa doyacağı anlatılıyor. Birkaç güne detaylı analizleriyle yayında"  

Türkiye mavi bölgede kaldı, haydi hayırlı uğurlu bereketli ve şans dolu olsun! Tarihi de verildi... 18 gün boyunca devam edecek - Resim : 1