Türkiye pazar günü gece uyuyacak, pazartesi sabah böyle kalkacak. Artık böyle alışın şimdiden

Türkiye pazar günü gece uykuya dalacak... Pazartesi ise milyonlarca vatandaşımız işlerine gidecek. Pazar günü haziran ayının son günü, ertesi gün ise temmuza giriyoruz. Temmuz daha farklı olacak. Biraz can sıkacak.

Türkiye pazar günü gece uyuyacak, pazartesi sabah böyle kalkacak. Artık böyle alışın şimdiden

Yaz aylarının etkisini göstermeye başladığı Türkiye'de vatandaşlarımız artık hava olaylarına daha fazla ilgi göstermeye başladı... 

Özellikle sıcak ataklarının geleceği tarih, hemen hemen herkes tarafından merak ediliyor. Türkiye pazar günü gece uykuya dalacak... Pazartesi ise milyonlarca vatandaşımız işlerine gidecek. Pazar günü haziran ayının son günü, ertesi gün ise temmuza giriyoruz. Temmuz daha farklı olacak. Biraz can sıkacak. 

DAHA ZOR BİR AY OLACAK

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgiye göre temmuz ayının, sıcaklar konusunda haziran ayından daha zor bir ay olması bekleniyor. Öyle ki temmuz ayının ilk sıcak atağı önümüzdeki günlerde etkisini gösterecek. 

"HAZİRAN AYI KURAK GEÇTİ"

Gökhan Günerler de sosyal medya hesabından konuyla ilgili şunları aktardı: 

"Sıcaklık bakımından bezdiren ve terleten Haziran ayını uğurluyoruz. Ülkemizin çoğu yerinde kuraklık bakımından da Haziran ayı kötü geçti. Yaşandı ve bugün Haziran ayının son günü. Bereketli olur temmuz ayı inşallah " 

Türkiye pazar günü gece uyuyacak, pazartesi sabah böyle kalkacak. Artık böyle alışın şimdiden - Resim : 1