Türkiye sıkı durdu... Korktuğumuz şey başımıza geliyor... Sokakta adım atmaya hal bırakmayacak. Yola çıktı 2 haftaya burada

Türkiye'de korkulan 40 derece bandındaki sıcaklık geliyor. Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan değerlendirmelere göre İstanbul için bile 40 dereceler hayal değil. Hatta 40 derece sıcaklıkların İstanbul'un kapısına dayandığı iddia edildi.

Türkiye sıkı durdu... Korktuğumuz şey başımıza geliyor... Sokakta adım atmaya hal bırakmayacak. Yola çıktı 2 haftaya burada

Oldukça serin bir bahar dönemi geçiren Türkiye, el nino hava olaylarının da etkisiyle birlikte daha önce görülmemiş bir yaz dönemine hazırlanıyor. 

Meteoroloji uzmanlarından Türkiye'nin korktuğu 40 derece hava durumu iddialarına ilişkin açıklamalar da gelmeye başladı. 

2 HAFTAYA KADAR ETKİLİ OLACAK

Meteorologlar tarafından yapılan değerlendirmelere göre önümüzdeki hafta İstanbul ve Türkiye'nin birçok bölgesinde yeni bir yağışlı hava dalgası bekleniyor. Bu yağışların ardından ise cehennem sıcakları bastıracak. 

AĞUSTOS'TA PİŞECEĞİZ

Birçok meteorolog tarafından yapılan değerlendirmeye göre ağustos ayında adeta pişeceğiz. Nem oranı da oldukça yüksek seyrecek. 

İSTANBUL'UN KAPISINA DAYANDI 

Hatta bazı meteorologlar tarafından aktarılan bilgilere göre 40 derece sıcaklıklar İstanbul'un kapısına dayandı bile. Girmeye yer arıyor.  

Türkiye sıkı durdu... Korktuğumuz şey başımıza geliyor... Sokakta adım atmaya hal bırakmayacak. Yola çıktı 2 haftaya burada - Resim : 1