Türkiye’de 18 takımın formasını giymişti! Tecrübeli isim futbolu bıraktı!

Kariyerinde 18 takımın formasını giyen tecrübeli futbolcu Ergin Keleş, yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını duyurdu.

Türkiye’de 18 takımın formasını giymişti! Tecrübeli isim futbolu bıraktı!

Futbol kariyerinde Altay SK, Giresunspor, İskenderunspor, Afyonspor, Göztepe, Mersin İdman Yurdu, Akçaat Sebatspor, Gaziantep BB, Ankaragücü, Sakaryaspor, Kardemir Karabük, Akhisarspor, Ankara Demir, Trabzonspor, GMG Kastamonuspor, Manisaspor, Sivasspor ve Adanaspor formaları giyen tecrübeli futbolcu Ergin Keleş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla futbolu bıraktığını açıkladı.

Ergin Keleş paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

“Merhaba ben Ergin Keleş. Bugün hayatımın en özel ve belki de en zor günlerinden biri. Çünkü herkese abi diyerek girdiğiniz soyunma odasında herkesin abi diye çağırdığı kişiye dönüşmek haliyle hayatın futboldan sonraki perdesi için hazır olmanız gerektiğinin en belirgin işareti oluyor. Hayata dair öğrendiği, kazandığım, kaybettiğim birçok şeyi borçlu olduğum ve hata yapmaktan en fazla keyif aldığım bu şahane oyundaki futbolculuk rolüme veda ediyorum. Ne çok hikâye ve ne çok anı biriktirdim minnettarım.

Türkiye’de 18 takımın formasını giymişti! Tecrübeli isim futbolu bıraktı! - Resim : 1

Trabzonspor’un kapısından girebilmek için elimden tutup beni seçmelere götüren babama, her zaman beni destekleyen aileme, futbolun bana kazandırdığı harika dostlarıma, formasını gururla giyip sahaya çıktığım kulüplere, birlikte çalıştığım teknik direktörlerime, yönetici ve başkanlarıma teşekkür ediyorum. Aynı formayı giyip, birlikte sevinip birlikte üzüldüğüm takım arkadaşlarıma, oyunun görünmeyen kahramanları emekçilere ve beni sevip destekleyen hak ettiğimi de yuvalayan taraftarlara teşekkür ediyorum. Kariyerimin en zor döneminde tanışıp, devam etmem için beni hep motive eden eşime teşekkür ediyorum. Son olarak kızım Destina, biliyorum büyüdüğünde baba sen nasıl bir futbolcuydun diye soracak. Ona en iyisi olamadığımı söyleyeceğim. İstedim ama olamadım. Fakat her defasında ayağa kalktım ve her defasında mücadele ettim ve bu da çok değerliydi. Futbolun başka bir sahnesinde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın.”

100 GOL, 28 ASİST

37 yaşındaki Ergin Keleş kariyerinde forma giydiği 450 maçta 100 gol atarken 28 de asist yaptı.