Türkiye'de o insanlara çarşamba günü hakkında acil uyarı! Çay çorbayı alın evden 1,5 adım atmayın

Yurdumuzda çarşamba günü de hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi bekleniyor. Bu nedenle meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından çarşamba günü hakkında acil bir uyarı gerçekleştirdi. Çaylarını çorbalarını alsınlar, o kişiler evden çıkmasın.

Türkiye'de o insanlara çarşamba günü hakkında acil uyarı! Çay çorbayı alın evden 1,5 adım atmayın

Salı günü Türkiye'de yüksek seyretmesi beklenen sıcaklıkların çarşamba günü de aynı şekilde etkisini göstermesi bekleniyor. 

Bu nedenle vatandaşlarımıza gerçekleştirilmesi gereke  bazı uyarılar var. Bu uyarılar da meteorolojik kaynaklar tarafından yapılmaya devam ediliyor. 

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından çarşamba günü hakkında acil bir uyarı gerçekleştirdi. Çaylarını çorbalarını alsınlar, o kişiler evden çıkmasın.

"O KİŞİLER EVDEN ÇIKMASIN"

Orhan Şen yaptığı paylaşımda, "Marmara bolgesinde bogazlarin ruzgar koridoru yapmasindan dolayi Istanbul Canakklae gibi sehirlerde sicaklik 30 C civarinda olur. 35 C uzeri sehirlerde Kronik hastaligi olanlar yaslilar disari cikmasinlar. Sapka Gozluk bol beyaz giysiler. Cuma gunu yagis ic bolgelere gelecek." ifadelerini kullandı.