Türkiye'de pazartesi sabah başlayacak, 10 gün boyunca sürecek tarih verildi
Türkiye'ye Rusya üzerinden giriş yapmasının ardından pazartesi sabah saatlerinden itibaren etkisini hissettirecek sistemin 10 gün boyunca bizimle olması bekleniyor.

Rusya üzerinden gelen bir sistemin yurdumuzda ciddi bir etki yaratacağı daha önce meteorolojik kaynaklar tarafından açıklanmıştı.
Kaynaklar tarafından yapılan son değerlendirmeye göre pazartesi sabah saatlerinden itibaren yurdumuzda hava sıcaklıklarında ciddi bir düşüş meydana gelmesi bekleniyor.
Rusya üzerinden gelecek soğuk hava ile gece sıcaklıkları 8-9 gün 6-7 derecelerde seyredecek. Hava rüzgarla üşütecek.
10 gün boyunca yeniden kış modunda kalmamız bekleniyor. Sıcak havaya hasret kalan vatandaşlarımızın bilgisine... Biraz daha beklemek zorunda kalacaklar.