Türkiye'de salı da böyle olacak, ama çarşamba artık böyle olmak zorunda

Türkiye'ye meteorolojik kaynaklardan salı günü hakkında da önemli bir bilgilendirme geldi... Türkiye'de salı da böyle olacak, ama çarşamba artık böyle olmak zorunda.

Türkiye'de salı da böyle olacak, ama çarşamba artık böyle olmak zorunda

Ülkemizde uzun zamandan bu yana etkisini gösteren sıcaklar, vatandaşları perişan etmiş durumda. Sokakta adeta sonuna kadar sıcak açılmış bir fön üflüyor gibi bir durum ortaya çıktı. 

Meteorolojik kaynaklardan salı günü için müjde gelmiş ve "Salıdan sonra serinliyor" ifadelerine yer verilmişti. Ancak salı günü için de bir risk doğdu. 

"SALI DA SIKINTILI OLACAK"

Hava Forum'dan konu hakkında yapılan paylaşımda, "Bugün de (salı) sıkıntılı gün... Marmara'da hava ara ara yağmaya çalışacak. İstanbul'da da yine hava bir deneme yapacak. Yağsam mı yağmasam mı modunda nemli bir hava bekliyoruz. Hissedilen sıcaklıklar yüksek olacak. İyi salılar..." ifadelerine yer verildi. 

ÇARŞAMBA DAHA SERİN OLABİLİR

Ancak kaynaklar, çarşamba günü havanın daha serin olabileceğini değerlendiriliyor... Çarşamba günü özellikle öğleden sonra Marmara'da yeni bir yağış denemesi olacak. Bu denemenin havayı serinletebileceği değerlendiriliyor. 

Türkiye'de salı da böyle olacak, ama çarşamba artık böyle olmak zorunda - Resim : 1