Türkiye'de salı günü kalktığımızda bir anda bitmiş olacak! Çarşamba bir de üstüne ek yapacak
Türkiye'de salı gününden itibaren etkisini net bir şekilde görmemiz beklenen sistemle ilgili Hava Forum tarafından önemli bir paylaşım gerçekleştirildi. Çarşamba bir de üstüne ek yapacak.

Pazartesi gününden itibaren 1 hafta boyunca yeni bir hava sisteminin etkisi altında olacağız. Yine ani değişikliklere sahne olacak bu hava sistemiyle ilgili meteorolojik kaynaklar tarafından da bilgiler verilmeye başlandı.
SALI GÜNÜ KALKTIĞIMIZDA TAMAMEN BİTMİŞ OLACAK
Bir süreden bu yana bize özellikle geceleri ve sabahın erken saatlerinde ciddi sıkıntı yaratan hava olayları, salı gününden sonra tamanen etkisini kaybetmiş olacak.
Çarşamba günü gelecek ekle birlikte de artık yüzde 100'e yakın sona erecek.
"ŞEHRİN ÜZERİNİ ÖRTECEK"
Hava Forum tarafından gerçekleştirilen paylaşımda, "Gece yattığınızda üzerinize yorgan bir şey örtmeyince üşürsünüz ya hava da günlerdir o şekildeydi... Şimdi hava bulutlandı. Bulutlar bir yorgan vazifesi görür. Bulutlar şehrin üzerini örtecek, ısı kaybı az olacak. Bulutlar olmasaydı ayaz olacaktı. İstanbul'da gece ayazı bitiyor." denildi.