Şöhret dizisinin yakışıklı ismi Morgan Stevens mutfakta ölü bulundu

Efsane dizi Fame ve Melrose Place'te rol alan yakışıklı dizi oyuncusu Morgan Stevens mutfağında ölü bulundu. Türkiye'de Şöhret adı ile yayınlanan diziden tanıdığımız Morgan Stevens'ın ölüm haberi hayranlarını yıktı.

Şöhret dizisinin yakışıklı ismi Morgan Stevens mutfakta ölü bulundu

70 yaşındaki Morgan Stevens'ın ölümü bir komşusunun sağlık kontrolü için araması ile ortaya çıktı. Mutfakta cansız bedeni bulunan Morgan Stevens'ın bedeni üzerinde her hangi bir saldırı izine rastlanmadı. Morgan Stevens'ın doğal yolla yaşamını yitirdiği üzerinde duruluyor.

Sarah Jessica Parker ile A Year in the Life dizisinde de rol alan yakışıklı oyuncu Morgan Stevens, alkollü olarak yaptığı bir trafik kazası sonrası girdiği cezaevinde 2 gardiyan tarafından feci şekilde dövülmüş, yüzünde kırılmadık kemik kalmamıştı. 

Şöhret dizisinin yakışıklı ismi Morgan Stevens mutfakta ölü bulundu - Resim : 1

Yüzünde kırılmadık kemik kalmadı

Waltons and Fame'de oynadığı karakterle kısa sürede üne kavuşan Morgan Stevens iki gardiyan tarafından yediği acımasız dayakla magazin manşetlerine oturmuştu. Burnu, çenesi, yanağı kırılan ünlü oyuncu güzel yüzünden oldu ve kariyerine yardımcı roller ile devam etmek zornuda kaldı. Morgan Stevens gardiyanlara açtığı dava ile magazin dünyasında çok konuşuldu.

Sahil güvenlikte çalışırken yakışıklığı ile dikkat çeken Morgan Stevens, oyunculuk tutkusu ile Broadway yolunu tutmuş ardından da kendini bir anda televizyon dizilerinde bulmuştu.

Türkiye'deki adı ile Şöhret dizisinde büyük bir üne kavuşmadan önce Morgan Stevens, One Day at a Time, Quincy M.E. ve The Waltons'taki rolleri ile yeteneğini kanıtlamıştı.

Tiyatro eğitimi aldı

Tiyatro eğitimi alan Morgan Stevens, mezun olduktan sonra Los Angeles'a taşındı ve 1979'da Peyton's Place'in yeniden canlanmasında rol aldı.

Ayrıca, Şöhret dizisindeki ilk büyük rolünü oynamadan önce One Day at a Time, Quincy M.E. ve The Waltons'ta küçük rolleri vardı.

1992'de bir TV filmi Criminal Behavior ve The Boys of Twilight'ta konuk oyuncu olarak kısa süreliğine çalışmaya geri döndü, ancak 1995'te Melrose Place'de Nick Diamond rolüne girene kadar bir daha çalışmadı.

Ayrıca 1990'ların sonlarında One West Waikiki, Murder One, High Incident ve Walker, Texas Ranger'da konuk oyuncu olarak rol aldı, ancak o zamandan beri ekranda olmadı.