Türkiye'de yaşayan kadın, komşusunun yatak odasından gelen ilişki seslerine isyan etti

Türkiye'de yaşayan bir kadın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Genç kadın, komşusunun yatak odasından gelen ilişki sesleri nedeniyle isyanını dile getirdi.

Türkiye'de yaşayan kadın, komşusunun yatak odasından gelen ilişki seslerine isyan etti

TikTok'ta 'happymom' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, takipçisinden geleni mesajı, yine takipçilerine aktarınca bir anda sosyal medyada gündeme oturdu. 

Takipçisinin adına Büşra diyen kullanıcı, Büşra'nın üst kat komşularının yatak odasından gelen sesler nedeniyle yaşadığı rahatsızlığı anlattı.

"EDEP ANNEM BİRAZ EDEP"

Seslerin yüksekliğinden dolayı çocuklarının odasını değiştirmek zorunda kaldığını belirten takipçisinin mesajı anlatan kullanıcı, "Kimsede edep kalmamış. Ne yapıyorsunuz o kadar sesle? Bunun bir usülü vardır. İnsanlar rahatsız olur diye hiç mi düşünmüyorsunuz. Edep annem biraz. Şaka gibisiniz. Umarı böyle bir komşuyla bir daha denk gelmezsiniz"dedi.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü gönderiyi yorum yağmuruna tuttu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü benzer durumları yaşadıklarını dile getirdi.