Türkiye'nin çatısı olarak bilinen Ağrı Dağı'nın etrafını sis sardı! Gören herkes hayran hayran dakikalarca aynı yöne baktı... Büyüleyici

Türkiye'nin çatısı olarak bilinen ve çeşitli efsanelere konu olan Ağrı Dağı'nın etrafını kaplayan sisin ortaya çıkardığı manzara kartpostalları aratmadı. Eşsiz manzarayı gören herkes dönüp bir kez daha baktı. Birçok efsaneye konu olan Ağrı Dağı dünyanın her yerinden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Türkiye'nin çatısı olarak bilinen ve çeşitli efsanelere konu olan Ağrı Dağı yaz kış sahip olduğu eşsiz manzarası ile gören herkesi kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Etrafını saran yoğun sisin arasından belli belirsiz görünen ve eşsiz bir manzaraya sahip olan Ağrı Dağı'nı gören turistler ise büyülenmiş bir şekilde dakikalarca aynı yöne baktılar. 

BİRÇOK EFSANEYE KONU OLAN EŞSİZ GÜZELLİK

5 bin 137 metre yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük dağı olan jeolojik konumu ve Büyük Tufan'dan sonra Nuh'un gemisine ev sahipliği yapması dolayısıyla efsanevi özelliği olan ve birçok dilde kutsal sayılan Ağrı Dağı, yaz-kış dünyanın her yerinden misafir ağırlamaya devam ediyor.

İran, Ermenistan ve Nahçıvan'dan da görülebilen Türkiye’nin çatısı olarak nitelendirilen Ağrı Dağı'nın muazzam görüntüsü adete kendine hayran bırakıyor.
Dağın heybetli görüntüsü, vatandaşların da ilgisini çekti.

Türkiye'nin çatısı olarak bilinen Ağrı Dağı'nın etrafını sis sardı! Gören herkes hayran hayran dakikalarca aynı yöne baktı... Büyüleyici - Resim : 1