Türkiye'ye 1 Nisan'da giriş yaparsa, resmen 30 gün boyunca çıkmayacak

Türkiye'de 1 Nisan'da etkisini gösterme ihtimali olan bir sisteme ilişkin meteorolojik kaynaklar tarafından flaş bir uyarı gerçekleştirildi. Sert girmesi durumunda resmen 30 gün boyunca yurdumuzdan çıkması beklenmiyor.

Türkiye'ye 1 Nisan'da giriş yaparsa, resmen 30 gün boyunca çıkmayacak

Nisan ayıyla ilgili meteorolojik kaynaklardan bilgilendirme gelmeye devam ediyor... Türkiye'de 1 Nisan'da etkisini gösterme ihtimali olan bir sisteme ilişkin meteorolojik kaynaklar tarafından flaş bir uyarı gerçekleştirildi. Sert girmesi durumunda resmen 30 gün boyunca yurdumuzdan çıkması beklenmiyor.  

1 NİSAN'DAN SONRA GELECEK

1 Nisan'dan sonra yurdumuza yeni bir soğuk hava dalgası gelme ihtimali var. Bu soğuk hava dalgasının sert giriş yapması durumunda 30 gün boyunca bile yurdumuzda kalma ihtimali var. 

Meteorolojik kaynaklar 1 Nisan'dan sonrası için olası kar haritası da paylaştı. Nisan ayına göre kar ihtimali bir hayli yüksek olarak görüldü.