Türkiye'ye çok büyük 14 Temmuz uyarısı geldi... Hem Afrika hem de Basra'dan üzerimize doğru geliyor: O gün evden çıkmayın

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik önemli bir 14 Temmuz Cuma günü uyarısı geldi. Cuma günü kronik hastalığı olan vatandaşların sıcak nedeniyle evde kalması tavsiye edilirken, iş yerlerinin bile uzaktan çalışmaya geçmesinin faydalı olacağı dile getirildi.

Türkiye'ye çok büyük 14 Temmuz uyarısı geldi... Hem Afrika hem de Basra'dan üzerimize doğru geliyor: O gün evden çıkmayın

Türkiye hem Afrika hem de Basra üzerinden yeni bir sıcak hava dalgasıyla karşılaşmaya hazırlanıyor. 

Meteorolojik kaynaklardan da Türkiye'ye yönelik çok önemli 14 Temmuz uyarısı geldi. Kaynaklara göre önümüzdeki günler çok sıcak geçecek. Kronik hastaların cuma günü aşırı sıcaklarda evden çıkmamaları tavsiye edildi. 

"İŞ YERLERİ UZAKTAN ÇALIŞABİLİR"

Hava Forum tarafından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, "Maalesef geliyor... Hem de 2 koldan geliyor. Hem Afrika hem de Basra sıcakları yola çıktı. 12 Temmuz Çarşamba gününden itibaren sıcakları iyice hissedeceğiz. Pik günler ise cuma, cumartesi ve pazar gözüküyor. Cuma günü işyerlerinin uzaktan çalışma yapması tavsiye edilir..." ifadelerine yer verildi.