Türkiye'ye cuma günü resmen sona erecek! 3 ay boyunca sürecek tarih verildi
Türkiye'de cuma günü perde indirmesinin ardından 3 ay boyunca etkisini göstermesi beklenmiyor. Tarih de resmen verildi. Artık sona geldi.

Nisan ayında beklenmedik soğuk atakları alan Türkiye'de cuma gününden itibaren yeniden ciddi bir hava değişimi meydana gelecek.
Cuma gecesi son kez sert şekilde etkisini göstermesi beklenen soğuk hava atakları ardından perde indirecek. Resmen tarih de verildi. Yurdumuzun 3 ay boyunca sıcak tarafa geçmesi bekleniyor.
Meteorolojik kaynaklar tarafından da konu hakkında değerlendirme yapıldı. Söz konusu değerlendirmeye göre Perşembe gecesi ve Cuma sabahı denizden uzak ilçelerimizin kar alması bekleniyor.
Buralarda yağacak karın ardından ise kış dönemi artık perde indirirecek. 15 Nisan'dan sonra sıcak havaların etkisini göstermesi ve 3 ay sürmesi bekleniyor.
Cuma sabahı Bursa, Ankara, Eskişehir başta olmak üzere İç Anadolu bölgesindeki illerimizde kar yağışlarının etkisini göstermesi bekleniyor. Şimdiden bu illerimize de kar hayırlı olsun.