Türkiye'ye flaş tarih uyarısı yapıldı. Hepimizi kemiklerimize kadar etkileyecek. Dünya çok yıkıcı bir sonuç alacak

Meteorologlar tarafından el nino hava olayı hakkındaki değerlendirmeler netleşmeye başladı. Meteorologlar el nino hava olaylarının ağustos ayından itibaren süper el ninoya dönmesini bekliyor. Türkiye de bu yıkımdan yakından etkilenecek. Dünya yıkıcı bir sonuç alacak. Başta ABD olmak üzere birçok ülkede sıcaklık rekorları tazelenebilir.

Türkiye'ye flaş tarih uyarısı yapıldı. Hepimizi kemiklerimize kadar etkileyecek. Dünya çok yıkıcı bir sonuç alacak

Meteorologlardan Türkiye ve Dünya'ya yönelik el nino konusunda çok önemli uyarılar gelmeye başladı. Çünkü meteorologlar, el nino hava olaylarının ağustos ayından itibaren süper el ninoya dönmesine artık kesin gözüyle bakıyor. Meteoroloji Bey Twitter hesabından da önümüzdeki ağustos ayına ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulunuldu. 

"SICAKLIK REKORLARI KIRILABİLİR" 

Meteoroloji Bey tarafından süper el nino hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hadilerini bazılarını gerçekleştirmek istemiyorum şow dünyanızda takılın :) Temmuz'da Orta Pasifik'te kuvvetlenecek El Nino Ağustos Ayı sonunda Orta ve Doğu Pasifik'te Süper El Nino kategorisine ulaşacak ABD başta olmak üzere Küresel ölçekte sıcak hava rekorları kırılabilir " 

"YIKICI SONUÇLARIN GELECEĞİ AŞİKAR" 

Sergilenen bu dosyaların tam sürelerinde Olasılık var Sonbaharda şu an göre göre anında en güçlü süper el nino olarak kayıtlara ayrılacak ayrıntıların zamanı gelince konuşuyoruz ancak iklimsel ve meteorolojik hava olaylarından açışından dünyada yıkıcı sonuçların geleceği aşikar"

Türkiye'ye flaş tarih uyarısı yapıldı. Hepimizi kemiklerimize kadar etkileyecek. Dünya çok yıkıcı bir sonuç alacak - Resim : 1