Türkiye'ye flaş tarih verildi. Değişmeden gelirse yandık

Meteoroloji sitesi Hava City tarafından Türkiye için flaş bir tarih verildi... Eğer yurdumuza değişiklik yapmadan gelirse gerçekten de yandık demektir.

Türkiye'ye flaş tarih verildi. Değişmeden gelirse yandık

Türkiye'de ağustos ayının son günlerinde gerçekten de ürküten bir tablo var... Meteoroloji sitesi Hava City tarafından Türkiye için flaş bir tarih verildi... Eğer yurdumuza değişiklik yapmadan gelirse gerçekten de yandık demektir. 

Hava City tarafından yapılan uyarıda,  ağustos sonlarında yurdumuza girme ihtimali olan ürkütücü hava dalgası hakkında vatandaşlara bilgi verildi. 

Hava City tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Şimdi gelelim Ağustos'un son günleri diye uzun süredir devam eden sistemim. Birçok modelde aşağıdaki gösterimde benzer görüntüler onaylansa da, en vahim tabloyu çizen ICON kişisel paylaşayım ki iletişim yapsın biraz :) İşin şakası bir yana umarım bu görüntü değişir, çünkü bu şekilde gelir Su baskını, Yerel Sel, Yıldırım, Dolu, Konvektif fırtına derken gerçekten yakar olabilir. Sıkı takibe aldım izliyorum. Gelişmeleri sürekli bildireceğim... Muhtemel tarih 26-27 Ağustos"