Türkiye’ye kötü haber. Başımızın belası geri dönüyor. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe

Türkiye’ye hava durumu açısından kötü bir haber geldi. Başımızın belası Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günü bizimle olacak.

Türkiye’ye kötü haber. Başımızın belası geri dönüyor. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe

Türkiye, Mayıs ayında mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları, kar, yağmur, gök gürültülü sağanak yağışlarla mücadele etti. Vatandaşların sıcaklıkların ne zaman artacağını merak ederken bir kez daha kötü bir gelişme yaşandı.

TÜRKİYE'NİN BAŞ BELASI GERİ DÖNÜYOR

Nisan ayında vatandaşlara zorlu anlar yaşatan çöl tozları bir kez daha Türkiye’ye gelecek. Afrika üzerinden gelecek olan tozlar, cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günü etkili olacak.

Bu kapsamda kronik rahatsızlığı olanlar ve yaşlıların hava kalitesi düşeceği dikkatli olması gerekiyor. Ayrıca vatandaşlar evlerinin ve araçlarının camları toza maruz kalacak.

Türkiye’ye kötü haber. Başımızın belası geri dönüyor. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe - Resim : 1

CUMA, CUMARTESİ, PAZAR, PAZARTESİ, SALI, ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNÜ ETKİLİ OLACAK

Bu konuda Hava Forum isimli hesaptan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Son Dakika | Afrika üzerinden yurdumuza çöl tozları geliyor. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri misafirimiz olacak...”

Türkiye’ye kötü haber. Başımızın belası geri dönüyor. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe - Resim : 2