tv100 canlı yayınında gergin anlar! Barış Yarkadaş ile Fuat Uğur arasında sert tartışma

tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında, tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş arasında sahipsiz sokak hayvanları yasa teklifi konusunda sert bir tartışma yaşandı.

tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster ve Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programının konuğu oldu.

Sahipsiz sokak hayvanları yasa teklifinin konuşulduğu canlı yayında tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Barış Yarkadaş arasında tartışma çıktı.

"ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUZ"

Barış Yarkadaş'ın, "Bir arkadaşımız yazmış ‘Fuat Beyi ve Sinan Burhan’ı hayvan hakları savunucuları olarak şaşkınlıkla izliyoruz’ diyorlar." sözlerine yönelik açıklamalarda bulunan Fuat Uğur, "Ben de onların tamamını şaşkınlıkla izliyorum onların bir tanesinin bile öldürülen çocuklar için tek bir üzüntü ifadesi kullanmadığını biliyorum. Yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

"YÜZLERCE ÇOCUK ÖLDÜRÜLDÜ"

Yarkadaş, "Nereden biliyorsunuz çocuklar için ağlamadıklarını, çocuklar için üzülmediklerini. Niye sürekli karşı karşıya getiriyorsunuz?" dedi. Gergin anların yaşandığı sırada Fuat Uğur ise, "Gitsin insanlık dersi alsın hepsi. Yüzlerce çocuk öldürülmüş, insan öldürülmüş." ifadelerini kullandı.