tv100.com yazarı Barış Yarkadaş duyurmuştu! Tunç Soyer'den açıklama geldi: CHP Genel Başkan adayı mı olacak?

tv100 yazarı Barış Yarkadaş, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in CHP Genel Başkanlığı için adaylık çalışmalarına başlayacağını yönündeki kulis bilgisinin ardından, Soyer, adaylık iddialarına kesin bir yanıt vermedi ve "Henüz erken" diyerek yorum yapmayı erteledi. Soyer, Kılıçdaroğlu ile bir yemek yiyeceği ve Hacıbektaş'taki törenlere katılacağı açıkladı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş duyurmuştu! Tunç Soyer'den açıklama geldi: CHP Genel Başkan adayı mı olacak?

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında verdiği kulis bilgisinde Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in CHP Genel Başkan adayı olmak istediği yönünde kulis bilgisi paylaşmıştı.

 YARKADAŞ: SOYER, CHP GENEL BAŞKANLIĞI İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTECEK
Yarkadaş ""Şu an CHP kulislerinde konuşulan şey Tunç Soyer’in önümüzdeki süreçte CHP Genel Başkanlığı için çalışma yürüteceği yönünde. Tunç Soyer önümüzdeki günlerde Kemal Bey ile Ankara'da bir araya gelecek. Ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bir randevu isteyerek İmamoğlu ile de görüşüp destek arayacak." ifadelerini kullanmıştı.

SOYER 'HAYIR' DEMEDİ
Gerçek Gündem Ankara Temsilcisi Altan Sancar'a konuşan Soyer, genel başkanlığa adaylığı sorusuna ‘hayır’ demedi. Soyer, “Soruları cevaplamak için henüz erken” yorumunu yaptı.

"ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Siyasetten kopmadığını ve siyasi hayatını farklı biçimlerde devam ettireceğini dile getiren Soyer, “Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun biçimi ve yolu üzerine görüşmeler yapıyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE YEMEK YİYECEK
CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine yarın bir yemek yiyeceklerini söyleyen Soyer, Kılıçdaroğlu ile birlikte Hacıbektaş’taki törenlere de katılacağını dile getirdi.

"CEVAPLAMAK İÇİN HENÜZ ERKEN"
Soyer, kararını henüz vermediğini söyleyerek bu kararı verdiğinde kamuoyuna duyuracağını söyledi ve “Yorum yapmak ve konuşmak için henüz erken. Karar verdiğimde kamuoyu ile paylaşacağım. Şimdi ne söylersek farklı yerlere çekilecek” dedi.