tv100.com yazarı Fuat Uğur'a alçak tehdit!

tv100.com yazarı Fuat Uğur,  "Ayşe Ateş’teki ruh çürümesi ve bir ölüm acısının acımasızca eskitilmesi" başlıklı yazısının ardından sosyal medyada tehdit edildi. Uğur alçak bu tehdidi sosyal medya hesabından paylaşarak "Ayşe Ateş’in destekçileri tek tek ortaya çıkıyor. İlginç bir ittifak." ifadelerini kullandı ve yetkilileri göreve çağırdı.

tv100.com yazarı Fuat Uğur'a alçak tehdit!

tv100.com yazarı Fuat Uğur, 13 Temmuz tarihli "Ayşe Ateş’teki ruh çürümesi ve bir ölüm acısının acımasızca eskitilmesi" yazısının ardından sosyal medyada tehdit edildi.

FUAT UĞUR'A ALÇAK TEHDİT
Sosyal medya platformu X'te @TugrulToker adlı kullanıcı, Uğur'a yönelik alenen tehditte bulundu. Tuğrul Toker isimli şahıs tweetinde, “Dikkat edin yolda yürürken ayağınız takılıp düşer, kafanızı filan bir yerlere vurur sonra beyin kanaması geçirirsiniz. O yüzden kimsenin Ateşini üstünüze almayın” ifadelerini kullandı.



"AYŞE ATEŞ’İN DESTEKÇİLERİ TEK TEK ORTAYA ÇIKIYOR, İLGİNÇ BİR İTTİFAK"
Uğur, bu tehdidi sosyal medya hesabından paylaşarak "Ayşe Ateş’e yazdığım cevabi Yazımla ilgili paylaşımımın altına, aşağıdaki kişi beni alenen tehdit ediyor. Ayşe Ateş’in destekçileri tek tek ortaya çıkıyor. İlginç bir ittifak." ifadelerini kullandı. Uğur, paylaşımına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyerek yetkilileri göreve çağırdı.

FUAT UĞUR NE YAZMIŞTI?
Uğur, yazısında Ayşe Ateş'in eşinin suikastıyla ilgili yürütülen soruşturmayı, Ateş'in tutumunu, Ateş'in etrafındaki ekibin FETÖ yöntemleriyle çirkin üsluplar kullandığını ve itibar suikastları gerçekleştirdiğini belirtmişti.

Uğur, suikastin siyasi bir ranta dönüştürüldüğüne dikkat çekerek "Görülüyor ki artık karşımızda bir mağdur kadın yok. Algı mühendisleriyle çalışan, eşinin uğradığı suikastı bir siyasi ranta dönüştüren muhalefetle iş tutan, FETÖ jargonunu çiğneyen, çirkin ve zehirli diliyle inandırıcılığını kaybetmiş bir kadın var." ifadelerine yer vermişti.