tv100 canlı yayınında gergin anlar: O sözlerden sonra tansiyon yükseldi

tv100'de Başak Şengül'le Doğru Yorum programında canlı yayında gergin anlar yaşandı. Dem Partili Altan Tan ve CHP'li Turan Aydoğan arasında Aydoğan'ın "Siz niye CHP'ye sardınız" sözlerinin ardından stüdyoda tansiyon yükseldi.

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Başak Şengül'le Doğru Yorum programında bu akşam canlı yayında hararetli bir tartışma yaşandı. 

Konuklardan DEM Partili Altan Tan ile CHP'li Turan Aydoğan arasında sözlü tartışmada tansiyon bir anda yükseldi. Turan Aydoğan'ın "Sizi bunun için mi çağırdılar buraya? İktidarı kayırın CHP'ye saldırın diye mi geldiniz? Siz kimseye hesap soramazsınız?" demesi üzerine Altan Tan, " Böyle külhanbeyi bir yere gidemezsiniz, bakın bir daha böyle külhanbeyi üslubuyla konuşursanız başka türlü cevap veririm." dedi. 

"BÖYLE KÜLHANBEYİ ÜSLUPLA BİR YERE GİDEMEZSİNİZ"

İkili arasında şu diyaloglar yaşandı:

Turan Aydoğan: Sizi bunun için mi çağırdılar buraya? İktidarı kayırın CHP'ye saldırın diye mi geldiniz? Siz kimseye hesap soramazsınız?

Altan Tan: Niye?

Turan Aydoğan: Çünkü siz ön yargılısınız, parlamentonun dışında yürümeyen bir işi hala yürütmeye çalışıyorsunuz.

Altan Tan: Böyle külhanbeyliikle bir yere gidemezsiniz.

Turan Aydoğan: Beyefendinin sorması gereken soru şu. Cumhur İttifakı diyor ki: Çözüm süreci felan yok... Nedir bu diye sorması lazım önce...

Altan Tan: Bir daha böyle külhanbeyi üslubuyla konuşursanız başka türlü cevap veririm.

"CHP'Yİ ELEŞTİRMEYECEK MİYİZ?"

Turan Aydoğan: Siz külhanbeyisiniz. CHP'ye özel ön yargınız var. Siz hiçbir şeyi çözemezsiniz. Haddini bil, senin döneminde parlamentoya verilmiş yasalar var burada. 

Altan Tan: CHP'yi eleştirmeyecek miyiz?

Turan Aydoğan: Eleştir ama haddini bil. Hesap vereceklermiş neyin hesabını vereceğiz biz.