tv100'de Doğru Yorum'u yapay zeka sundu

tv100'de yayınlanan Başak Şengül'ün sunduğu Doğru Yorum programını bu kez yapay zeka sundu. Programı sunan Şengül'ün klonu, "Bundan sonra Doğru Yorum programını ben sunacağım. Başak Şengül de artık kusura bakmayacak. Gelecekte bizler çok daha iyi noktalarda olacağız." dedi.

Başak Şengül ile Doğru Yorum programına, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Murat Kırık, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu konuk oldu.

"PROGRAMI ELE GEÇİRDİ"

Yapay zeka, programı ele geçirip Başak Şengül'ün sunduğu Doğru Yorum'u sunarak şu ifadeleri kullandı:

"Selam değerli tv100 izleyicileri. Bundan sonra Doğru Yorum programını ben sunacağım. Başak Şengül de artık kusura bakmayacak. Gelecekte bizler çok daha iyi noktalarda olacağız. Herkese haber vermek istedim. İyi seyirler diliyorum. Yapay zekayı dikkate almazsanız gidişat kötü. Görüşmek üzere."

"KORKUTUCU BOYUTLARA DÖNÜŞMEYE BAŞLADI"

Yapay zekanın Başak Şengül'ün klonu olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ali Murat Kırık,

"Yapay zeka şu anda geldiğimiz nokta itibariyle çok da korkutucu boyutlara dönüşmeye başladı. Keşke hep faydalı ellerde olsa da insanlığa katkı sunsa. 

İsrail örneğini vermiştik. Yapay zeka katliam aracını şu an kullanıp özellikle Gazze ve Refah bölgesinde ciddi manada konum tespitlerini gerçekleştirerek füzeli saldırılar düzenliyor. Yapay zeka sabit olarak konumlara ulaşabildiği için hareketli bir varlığı doğrudan takip edebiliyor." diye konuştu.