tv100’de yepyeni bir yarışma programı! Ali İhsan Varol’un sunumu ile ‘Alfapetek’ bugün başlıyor!

tv100 çok konuşulacak bir yarışma programı ile sizleri ekrana kilitleyecek. Sevilen isim Ali İhsan Varol bağımlılık yaratacak yepyeni bir yarışma programı ile hafta içi her gün tv100 ekranlarında olacak. Heyecan dolu, çekişmeli sohbetler ve sınırsız eğlence ile ‘Alfapetek’ bugünden itibaren tv100’de olacak.

Tv100 izleyicilerini yepyeni ve çok ses getirecek bir yarışma programı ile ekrana davet ediyor. Ekranların sevilen ismi Ali İhsan Varol bağımlılık yaratacak yeni programı ile hafta içi her gün tv100’de izleyiciler ile buluşacak.

Yarışmanın sunucusu Ali İhsan Varol; “Pazartesi günü 1 Temmuz’da başlıyoruz. 19.30-19.45 civarı bir de gece vakti uykusuzlar için tekrarı olacak.“ dedi.

Rekabetin ve muhabbetin doruklarda olacağı ‘Alfapetek’ doyasıya eğlence vadediyor.

EN HIZLI BİLEN PUANLARI KAZANACAK

Alfapetek’te yarışmacılara alfabenin 24 harfi ile başlayan sorular soruluyor. Yanıtı en hızlı bilen puanları topluyor. 3 aşamadan oluşan yarışmanın her aşamasında iki yarışmacı karşı karşıya geliyor.

Pazartesi, salı, çarşamba, perşembe günlerinin kazananları cuma gününde tekrar yarışacaklar. Bu sefer gün şampiyonları kendi içerisinde bir mücadele içerisine girecekler sonrasında kazanan turun şampiyonu sayılacak.

20 BİN TL ÖDÜL

Finali başarı ile bitiren haftanın birincisi olan yarışmacı tam 20 bin TL ödülünde sahibi oluyor. Sürpriz ödüllerinde yer alacağı Alfapetek’te yarışmacılar hem keyif alıyor hem de ödülleri topluyor.

tv100 AİLESİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ali İhsan Varol yaptığı açıklamada “Yeni yuvamız de keyfimiz yerinde, ekibimiz şahane valla bal peteğinden tatlılar. Televizyoncuyum neredeyse ilk gençliğimden beri de bu işi yapıyorum. Bu kadar kısa zamanda bu kadar samimi olabileceğim, bu kadar aynı hedefi bulabileceğimiz ve rahat ilerleyebileceğimiz insanların var olduğundan beri haberdar değildim açıkça söyleyeyim. tv100 ailesine çok teşekkür ediyorum beni aralarına kabul ettikleri için. İnşallah uzun soluklu bir macera başlıyor A’dan Z’ye doğru.” dedi.

PROGRAMA BAŞVURU NASIL OLACAK?

Programa başvurmak isteyenlerin fotoğraflı bir özgeçmiş ile [email protected] adresine başvurmaları yeterli olacak.