Twente maçında sakatlanmıştı! İsmail Yüksek’ten Fenerbahçe’ye kötü haber! O maç için seferber olundu

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Twente ile karşılaştığı maçta sakatlanan İsmail Yüksek’in sol omuz bağlarında kısmi hasar tespit edildiğini açıkladı. Futbolcunun ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı belli oldu.

Twente maçında sakatlanmıştı! İsmail Yüksek’ten Fenerbahçe’ye kötü haber! O maç için seferber olundu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2.hafta maçında deplasmanda Hollanda ekibi Twente ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu maçta omuzuna darbe alan İsmail Yüksek’ten kötü haber geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada İsmail Yüksek’in sol omuz bağlarında kısmi hasar tespit edildiği tedavisine başlandığı kaydedildi.

Twente maçında sakatlanmıştı! İsmail Yüksek’ten Fenerbahçe’ye kötü haber! O maç için seferber olundu - Resim : 1

MİLLİ TAKIM KADROSUNDAN ÇIKARILMASI BEKLENİYOR

A Milli Takım’ın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim'de Samsun'da Karadağ ve 14 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu çağrılan futbolcunun kadrodan çıkarılması beklenirken ne kadar süreyle sahalardan uzak kalacağı da belli oldu.

Twente maçında sakatlanmıştı! İsmail Yüksek’ten Fenerbahçe’ye kötü haber! O maç için seferber olundu - Resim : 2

İKİ HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre A Milli Takım doktorunun kontrol edeceği İsmail Yüksek, iki hafta sahalardan uzak kalacak.

HEDEF SAMSUNSPOR MAÇINA YETİŞTİRMEK

Fenerbahçe sağlık heyeti İsmail Yüksek’i milli takımlar için verilecek aranın ardından Süper Lig’in 9.haftasında oynanacak olan Samsunspor maçına yetiştirmeyi planlıyor.

Twente maçında sakatlanmıştı! İsmail Yüksek’ten Fenerbahçe’ye kötü haber! O maç için seferber olundu - Resim : 3

İSMAİL YÜKSEK'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösterilen İsmail Yüksek, bu sezon 11 maçta 189 dakika süre aldı.