UEFA'dan skandal hata! Türkiye'yi çeyrek finale çıkarmadılar!

A Milli Takım, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalistler arasında yer alan A Milli Takım hakkında UEFA skandal bir hataya imza attı.

UEFA'dan skandal hata! Türkiye'yi çeyrek finale çıkarmadılar!

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) son 16 turu maçları tamamlandı. A Milli Futbol Takımı, Avusturya’yı 1 ve 59.dakikalarda Merih Demiral’ın attığı gollerle 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Milli Takım, 6 Temmuz Cumartesi günü Berlin’de saat 22.00’da başlayacak olan maçta Hollanda ile yarı finale çıkmak için karşılaşacak.

UEFA'dan skandal hata! Türkiye'yi çeyrek finale çıkarmadılar! - Resim : 1

UEFA'DAN ÇEYREK FİNAL HATASI

Tüm dünya A Milli Takım’ın Avusturya’ya karşı aldığı galibiyeti konuşurken UEFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca sayfasında skandal bir hataya imza atıldı.

Çeyrek final maçlarının programının yer aldığı görselde Türkiye yerine Avusturya'nın son 8 takım arasına girdiği gösterildi. Haberin içeriğinde Türkiye'nin tur atladığı belirtilse de söz konusu görselde Hollanda ile Avusturya'nın çeyrek finalde karşılaşacağı belirtildi.

UEFA'dan skandal hata! Türkiye'yi çeyrek finale çıkarmadılar! - Resim : 2

İNGİLİZCE SAYFADA HATA YOK

UEFA'nın İngilizce sayfasında ise bir hata olmadığı görüldü. Çeyrek final eşleşmelerinde Türkiye’nin Hollanda ile karşı karşıya geleceği kaydedildi.

UEFA'dan skandal hata! Türkiye'yi çeyrek finale çıkarmadılar! - Resim : 3