Uğur Poyraz'dan tv100'e özel demeç! Erdal Tosun'a atıf yaptı: Bir ara çok konuştum, hiç faydasını görmedim

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e özel verdiği demeçte "Organize işler filminde bir replik vardı. Rahmeti Erdal Tosun'a soruyorlar "Niye konuşmuyorsun?" Rahmeti Erdal Tosun da ‘Bir ara çok konuştum, hiç faydasını görmedim ben de bıraktım." diyor. Şu anda milletvekili olarak bütçenin geneline ve özellikle Adalet Bakanlığı bütçesine çalışıyorum. Süreci dikkatle ve üzülerek izliyorum." ifadelerine yer verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişmici-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Deniz Gürel'e özel demeç verdi.
Poyraz'ın demeci şu şekilde;

"BİR ARA ÇOK KONUŞTUM, HİÇ FAYDASINI GÖRMEDİM BEN DE BIRAKTIM"
Partimizin yetkili makamları var. Ben açıklama yaptığım dönemde partimin genel sekreteriydim. Partinin yetkili bir ismiyseniz öncelikle partiniz ve her bir partiliniz ilgili ayrım yapmaksızın, haklı haksız olduğuna bakmaksızın sorumluluk hissedersiniz. Şu an milletvekiliyim. Dolayısıyla parti tüzel kişiliğini temsil etme yetkim yok. Konuşmalarım partimin yetkili organlarının kararlarına sadik kalmak kaydıyla beni bağlar. Yetkili makamlar var. Siyasi İşler Başkanlığı var, Genel Sekreter var, Teşkilat Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı var, Parti Sözcüsü var. Onların bu konularla ilgili konuşmaya yetkileri var. Ayrıca her konu ve gelişmelerde sorumlulukları var. Uzun süre yetkili isimlerin açıklama yapmasını bekledin. Benimle ilgili ahlaksız itham, isnat ve ihtiralara ilişkin açıklama yapmamayı tercih ettiler. Organize işler filminde bir replik vardı. Rahmeti Erdal Tosun'a soruyorlar "Niye konuşmuyorsun?" Rahmeti Erdal Tosun da ‘Bir ara çok konuştum, hiç faydasını görmedim ben de bıraktım." diyor. Şu anda milletvekili olarak bütçenin geneline ve özellikle Adalet Bakanlığı bütçesine çalışıyorum. Süreci dikkatle ve üzülerek izliyorum. 2024 yeni bir yıl, yeni umutlar. Bütçe sonrasında inşallah tüm sorularınızı cevaplayacağım