Ukrayna tarafında duruyor... Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu için -50 derece uyarısı az önce gel

Şu anda Ukrayna tarafında durmaya devam ediyor... Meteorolojik kaynaklardan ise Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu için -50 derece uyarısı az önce geldi.

Ukrayna tarafında duruyor...  Rize, Trabzon, Giresun, Ordu,  Samsun, Sinop, Kastamonu için -50 derece uyarısı az önce gel

Ukrayna tarafında durmaya devam eden büyük bir riskle ilgili Karadeniz bölgesindeki illerimize flaş uyarı gerçekleştirildi... 

Meteorolojik kaynaklardan ise Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu için -50 derece uyarısı yapıldı. -50 derecelik bulutun, bu illerimizde ciddi bir soruna neden olabileceği ifade edildi. 

Hava Forum'dan da konu hakkında paylaşım geldi. Perşembe gecesine dikkat çeken Hava Forum, "Karadeniz'de deniz suyu sıcaklıkları 28-29°! Bu değerler Karadeniz için anormal... Perşembe gecesi ve cuma bu deniz, -50 derece bulut tepe sıcaklığı ile etkileşime girebilir. Bu gerçekleşirse 10 kilometre kalınlığında bulut oluşur, sel riski doğar ! Gelişmeleri takipteyiz..." ifadelerine yer verdi.