Ümit Karan’dan tv100 ekranlarında flaş sözler! “Göztepe’nin nizami gol iptal oldu”

Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında Süper Lig heyecanı devam ediyor. Programın yorumcularından Ümit Karan, “Göztepe’nin nizami golü iptal edildi” şeklinde konuştu.

Süper Lig’de yeni sezonun bu sezonun heyecanı tv100 ekranlarında Volkan Demirel, Ümit Karan ve Tümer Metin’in katılımıyla Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında tüm hızıyla devam ediyor. Usta yorumcular Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasını ve maçta yaşanan önemli pozisyonları değerlendirdi. İşte o yorumlar…

“DAHA FAZLA SORU İŞARETİ OLMAYA BAŞLADI”

Volkan Demirel’in başlıca yaptığı yorumlar şu şekilde:

 “Fenerbahçeli taraftarların sahaya giderken kafasında soru işareti yaşadığını söylemiştim. Bu maçla birlikte bu soru işareti durumu daha fazla olmaya başlayabilir.”

“SZYMANSKI’DEN 6 NUMARA OLMAZ”

“Szymanski hiçbir zaman 6 numara oynayamaz. Szymanski 8-10 oynayan bir oyuncu. Kaleye yakın olduğu zaman daha etkili bir oyuncu haline dönüşüyor.”

“FERDİ SOL BEKTE OYNAMALI”

“Ferdi Kadıoğlu’nu sol bekte oynatmadığın sürece istediğin verimi alamazsın. Ferdi’nin en üst seviyeye çıktığı zaman sol bek olarak oynadı. Önde oynadığı zaman istediklerini yapamıyor.”

“BUNU TEKNİK ADAM SÖYLEYEMEZ”

“Geriye çekilin gol yemeyelim’ diye bir şey yok, bunu teknik adam söylemez. Göztepe seyircisi, Ankaragücü seyircisi camia seyircisi bunlar maçın sonuna kadar sizi destekler, seyirci de eklenince oyun bir anda Göztepe’ye döndü.”

Tümer Metin’in başlıca yaptığı yorumlar şu şekilde:

“BURADA OYUN DAHA FARKLI”

“Mourinho dünyada sayılı teknik direktörlerden ama burada Türkiye’de oyun daha farklı oynanıyor. Fenerbahçe bu maçta 4-4-2’den çok 4-2-1-3 gibi oynadı diyebiliriz.”

“HOCA ARAYIŞ İÇİNDE”

“Ligin bu döneminde hoca ne kadar büyük olursa olsun her takım bir arayış içindedir.”

“TECRÜBE İLE KAZANMASI LAZIM”

“Fenerbahçe bu maçları tecrübe ile kazanabilmeli. Kadro mühendisliği zaten buna uygun. İlk yarıyı 2-0 önde bitirdikten sonra bu maçı tecrübe ile kazanabilirdi.”

“GEÇEN SENEDEN GELEN BİR ŞEY"

“68’de gelen gol sonrası Fenerbahçe’de geçen seneden gelen, “Aman maçı kaybetmeyeyim” düşüncesiyle geriye yaslanmaya başladı ve bu durum ters tepti.”

“MOURINHO ARTIK BURAYI ANLAMIŞTIR”

“Jose Mourinho bu gece itibariyle bu ligin nasıl bir lig olduğunu anlamıştır. Vicente Del Bosque de zamanında bu ligin küçümsenmemesi gereken bir lig olduğunu anlamıştır. Ben Mourinho ligi küçümsüyor demiyorum ama bunu anlamıştır bence.”

“ÇOK GARİP BİR DURUM”

“Fenerbahçe bu kadar uzun bir takımken duran top organizasyonu yapamaması çok garip duruyor.”

“İRFAN CAN KAHVECİ KESİNLİKLE OYNAMALI”

“İrfan Can Kahveci eğer ki sakat değilse veya antrenman performansı düşük değilse kesinlikle oynaması gerekiyor.”

“NİZAMİ GOL İPTAL EDİLDİ”

Ümit Karan’ın yaptığı yorumlarda şu şekilde:

 “Göztepe’nin attığı nizami gol iptal edildi. Bu seneye VAR’daki hakemler oldukça kötü başladı.”

“MOURİNHO İLE GERİYE GİTMEYE BAŞLADI”

“Sebastian Szymanski’yi normalde çok beğenirim hatta Tümer Metin’e benzetiyorum ama Mourinho ile birlikte geriye gitmeye başladı. Geçen sezon en çok şut çeken oyunculardan birisi olan Szymanski, Mourinho ile birlikte 6 numara oynadı. Bence olmaz.”

“İRFAN CAN NEDEN OYNAMIYOR ANLAMIYORUM”

“Geçen sezonun en iyi oyucusu İrfan Can Kahveci oynamıyor. Dusan Tadic bu form ile İrfan Can’dan neden daha fazla oynamıyor anlamıyorum.”