Ümit Karan'dan tv100 ekranlarında flaş yorum! “Onun kara gecesi”

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Ersin Düzen’le Futbolun 100’ü programında yorumculardan Ümit Karan flaş bir yorumda bulundu. Ümit Karan, Rizespor kalecisi Gökhan Akkan için, “Onun kara gecesi” yorumunu yaptı.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla Ersin Düzen ile Futbolun 100’ü programında devam ediyor. Programın yorumcularından Ümit Karan, Rizespor kalecisi Gökhan Akkan’ın performansı hakkında flaş yorumlarda bulundu.

“GÖKHAN AKKAN’IN KARA GECESİ”

Gökhan Akkan’ın yediği gollerden dolayı uyumakta zorlanacağını söyleyen Ümit Karan, “Manşeti farklı dile getirmek istiyorum: ‘Gökhan Akkan’ın kara gecesi.’ Hayatının en zor gününü yaşamamış olabilir ama en karanlık gecesini yaşadığı kesin. Gökhan Akkan’ın bir hafta, 10 gün uyuyabileceğini zannetmiyorum.” ifadelerini kullandı.

“HER TOPUN GOL OLACAĞI BELLİYDİ”

Kaleye gelen her şutun gol olacağını tahmin ettiğini söyleyen Ümit Karan, “Yediği goller komediydi. Devamı geleceğini hissettiğimden Volkan Demirel’e, ‘Hocam sen olsan onu çıkarır mısın?’ diye sordum. Çıkartmak doğru mu olurdu? Çünkü gelen her topun gol olacağı belliydi.” şeklinde konuştu.

“MAÇA DAMGA VURDU”

Gökhan Akkan’ın yediği gollerin maça damga vurduğunu söyleyen Ümit Karan şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Özellikle Edin Dzeko’dan yediği gol evlere şenlik bir goldü. İnanılmazdı. Hadi ilk gol neyse önemli değil ama ikinci gol ve devamında yenilen gollerle maça damga vurdu.”