Üniversiteliyi ölüm KYK yurdu çıkışında yakaladı! Arkadaşları tepki gösterince Çevik Kuvvet sevk edildi

Bingöl'de 18 yaşındaki Evin Özel'e, kaldığı kız yurdundan çıkıp yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarptı. Üniversiteli genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazaya neden olan araç sürücüsü ise gözaltına alındı.

Üniversiteliyi ölüm KYK yurdu çıkışında yakaladı! Arkadaşları tepki gösterince Çevik Kuvvet sevk edildi

Bingöl- Muş karayolu, Simani Mahallesi’nde akşam saatlerinde yaşanan olayda kaldığı Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu’ndan çıkıp yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü 1. sınıf öğrencisi Evin Özel’e, Y.E. yönetimindeki otomobil çarptı.

Üniversiteliyi ölüm KYK yurdu çıkışında yakaladı! Arkadaşları tepki gösterince Çevik Kuvvet sevk edildi - Resim : 1

HASTANEDE CAN VERDİ

İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Özel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Özel’in cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Otomobil sürücüsü Y.E. ise gözaltına alındı.

Üniversiteliyi ölüm KYK yurdu çıkışında yakaladı! Arkadaşları tepki gösterince Çevik Kuvvet sevk edildi - Resim : 2

ÖĞRENCİLERDEN TEPKİ

Kazanın ardından yurtta kalan diğer öğrenciler, olay yerinde toplanarak duruma tepki gösterdi. Tepkili kalabalık için çevreye Çevik Kuvvet polisi  sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Üniversiteliyi ölüm KYK yurdu çıkışında yakaladı! Arkadaşları tepki gösterince Çevik Kuvvet sevk edildi - Resim : 3