Ünlü aktör, 77 yaşında hayata gözlerini yumdu. Çok sayıda filmde rol almıştı

Tiyatro, sinema ve televizyondaki çalışmalarıyla tanınan ünlü oyuncu Alan Scarfe, 77 yaşında vefat etti. Bir süredir hastanede tedavi gören Scarfe, kolon kanserine yenik düştü.

Ünlü aktör, 77 yaşında hayata gözlerini yumdu. Çok sayıda filmde rol almıştı

1990'ların aksiyon filmleri "Ölümcül Silah 3" ve "İkiz Kan" gibi ağır roller oynayan Kanadalı İngiliz aktör Alan Scarfe, ölüm ilanına göre 28 Nisan'da Longueuil, Quebec'teki evinde kolon kanserinden öldü.

Ünlü aktör, 77 yaşında hayata gözlerini yumdu. Çok sayıda filmde rol almıştı - Resim : 1

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

77 yaşında hayata gözlerini yuman Scarfe, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Scarfe'ın bir temsilcisi haberi Entertainment Weekly'ye doğruladı.

ALAN SCARFE KİMDİR?

İngiltere'nin Harpenden şehrinde doğan Scarfe, babasının akademik kariyer yapması nedeniyle ailesiyle birlikte Kanada'ya göç etti. Vancouver'daki Lord Byng Ortaokulu'nda ve Londra Müzik ve Dramatik Sanat Akademisi'nde eğitim gördü ve ömür boyu sanatçı ve yönetmen olarak kariyerine başladı.

Bir aktör olarak Scarfe, 1992 yapımı Ölümcül Silah 3'te Mel Gibson'ın Riggs'inin ve Danny Glover'ın Murtaugh'unun peşine düşen içişleri şefi Herman Walters'ı canlandırmasıyla tanınıyordu . Bir yıl önce, Jean-Claude Van Damme'la birlikte Double Impact'te cani iş adamı Nigel Griffith'i canlandırdı ve 1998'den 2001'e kadar Kanada'nın zaman yolculuğu draması Seven Days'te Jonathan LaPaglia'yla birlikte Dr. Bradley Talmadge'yi canlandırdı .