Ünlü aktör, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu! Birçok dizideki rolleriyle hafızalara kazınmıştı

Genç Cadı Sabrina dizisiyle tanınan Amerikalı aktör ve komedyen Martin Mull'dan hayranlarını üzen haber geldi. Martin Mull, 80 yaşında hayata veda etti. Acı haberi sosyal medya hesabından kızı Maggie Mull duyurdu. Birçok yapımda yer alan ve başarılı oyunculuğuyla tanınan Mull'un ölümü sevdiklerini yasa boğdu.

Ünlü aktör, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu! Birçok dizideki rolleriyle hafızalara kazınmıştı

1970'li yılların televizyon dizisi "Fernwood 2 Night"la başlayan ve daha sonra "Clue", "Arrested Development" ve "Roseanne" dizilerinde Albay Mustard rolüyle yer alan çizgi roman müzisyeni ve aktör Martin Mull'dan acı haber geldi. 

Ünlü aktör, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu! Birçok dizideki rolleriyle hafızalara kazınmıştı - Resim : 1

PERŞEMBE GÜNÜ HAYATA VEDA ETTİ

Genç Cadı Sabrina dizisiyle tanınan Amerikalı aktör ve komedyen Martin Mull, perşembe günü Los Angeles'ta hayatını kaybetti. 

Ünlü aktör, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu! Birçok dizideki rolleriyle hafızalara kazınmıştı - Resim : 2

UZUN SÜREDİR HASTALIKLA CEBELLEŞİYORDU

80 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü aktörün ölüm haberini kızı duyurdu. Mull'un kızı, televizyon yazarı ve çizgi roman sanatçısı Maggie Mull, babasının "uzun bir hastalığa karşı verdiği cesur mücadelenin" ardından perşembe günü evinde hayatını kaybettiğini söyledi.

Ünlü aktör, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu! Birçok dizideki rolleriyle hafızalara kazınmıştı - Resim : 3

BİRÇOK YAPIMA İMZA ATMIŞTI

Aynı zamanda gitarist ve ressam olan Mull, Norman Lear'ın yarattığı hicivli pembe dizi "Mary Hartman, Mary Hartman"daki yinelenen rolü ve bu dizinin yan ürünü olan "Fernwood Tonight"taki başrolüyle ulusal üne kavuştu.

Ünlü aktör, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu! Birçok dizideki rolleriyle hafızalara kazınmıştı - Resim : 4

KIZI DUYGULARINI PAYLAŞTI

Maggie Mull bir Instagram gönderisinde, "Hayal edilebilecek her yaratıcı disiplinde mükemmelliği ve aynı zamanda Red Roof Inn reklamlarında yer almasıyla tanınıyordu" dedi. “Bu şakayı komik bulurdu. O asla komik değildi. Babam, karısı ve kızı, arkadaşları ve iş arkadaşları, sanatçı arkadaşları, komedyenler ve müzisyenler ve gerçekten olağanüstü bir insanın işareti olan pek çok köpek tarafından derinden özlenecek.