Ünlü komedyen Ata Demirer'in lüks tekne keyfi! O güzelle Bodrum'a demir attı! Mavi suların tadını çıkardı

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer, denizin ve güneşin tadını çıkarabilmek için 'sevdalı' adını verdiği bir tekne satın almıştı. Demirer, arkadaşı Ebru Alkanat ile yeni aldığı teknesiyle Bodrum'un mavi sularında keyfini çıkardı.

Ünlü komedyen Ata Demirer'in lüks tekne keyfi! O güzelle Bodrum'a demir attı! Mavi suların tadını çıkardı

Son olarak 'Ata Demirer Gazinosu'yla seyircisiyle yeniden buluşan komedyen Ata Demirer, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

30 KİLO VEREREK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YAŞAMIŞTI

Kariyer basamaklarını tırmandığı ilk yıllardan bu yana hep kilolu halleri ile bildiğimiz Ata Demirer geçtiğimiz yıl büyük değişim için ilk adımı atmıştı. Demirer, 2.5 yılda 30 kilo vererek büyük bir değişime imza atmıştı. 

Ünlü komedyen Ata Demirer'in lüks tekne keyfi! O güzelle Bodrum'a demir attı! Mavi suların tadını çıkardı - Resim : 1

"HOŞ GELDİN KIZIM"

30 kilo veren ünlü komedyen Ata Demirer, denizin ve güneşin tadını çıkarabilmek için 'sevdalı' adını verdiği bir tekne satın almıştı. Sosyal medya hesabında da teknesini 'Hoş geldin kızım' notu ile paylaşmıştı. 

Ünlü komedyen Ata Demirer'in lüks tekne keyfi! O güzelle Bodrum'a demir attı! Mavi suların tadını çıkardı - Resim : 2

"GELDİ DELİ KANKAM"

Habertürk'ün haberine göre; yeni aldığı 'Sevdalı' isimli teknesiyle tura çıkan Ata Demirer, Sosyal medya hesabından; "Geldi deli kankam" notuyla paylaştığı Ebru Alkanat ile dün Bodrum'da görüntülendi.

Ünlü komedyen Ata Demirer'in lüks tekne keyfi! O güzelle Bodrum'a demir attı! Mavi suların tadını çıkardı - Resim : 3

Sabah saatlerinde denize giren Ata Demirer 1 saat yalnız başına yüzdü. 1 saatlik deniz sefası sonrası tekneye, "Ebru" diye bağıran Demirer'e Alkanat'tan karşılık geldi.

Ünlü komedyen Ata Demirer'in lüks tekne keyfi! O güzelle Bodrum'a demir attı! Mavi suların tadını çıkardı - Resim : 4

Deniz içerisinde Ebru Alkanat'ın elini tutan Ata Demirer'in bu samimi anları objektiflere böyle yansıdı. Demirer, deniz içerisinde Alkanat’ı beklerken şarkı söyleyip koyu inletti.