Ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması! Eşine olan aşkını duyurdu! Paylaşımı gündem oldu

Birlikteliklerini geçtiğimiz sene nikah ile taçlandıran Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, son zamanlarda magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Nisan ayında ilk bebeklerini kucaklarına alan çiftten Ahmet Kural, evlilik yıl dönümünü sosyal medyada kutladı. Kural'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Oyuncu Ahmet Kural, temmuz 2023'te 4 yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile Bodrum'da nikah masasına oturmuştu.

Çiftin nikah şahitleri Devrim Yakut, Alp Güler Berat Bumin olurken düğüne katılanlar arasından Özge Gürel- Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan-Bedri Güntay vardı.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması! Eşine olan aşkını duyurdu! Paylaşımı gündem oldu - Resim : 1

BABA OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Nisan ayında ilk bebeklerini kucaklarına alan çiftten Ahmet Kural, "Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece, bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah'ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural'la geldi. Her şey yolunda. Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik" sözleriyle baba olduğunu duyurmuştu.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması! Eşine olan aşkını duyurdu! Paylaşımı gündem oldu - Resim : 2

"SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM KARICIĞIM"

Düğün görüntülerinin yer aldığı videoyu takipçileri ile paylaşan Kural altına "Seni çok seviyorum canım karıcığım... Bu videoda göbeği geçen geçmeyen herkese teşekkür ederim" notunu düştü.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan romantik evlilik yıl dönümü kutlaması! Eşine olan aşkını duyurdu! Paylaşımı gündem oldu - Resim : 3