Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nden en zor veda! Tabutun başında dakikalarca ağladı

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti. Akınözü'nün kendisini gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Annesinin tabutu başından ayrılmayan Akınözü hüngür hüngür ağladı.

'Hercai' dizisindeki başarılı performansıyla ününe ün katan ünlü oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz günlerde anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, 60 yaşında kansere yenik düştü. 

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nden en zor veda! Tabutun başında dakikalarca ağladı - Resim : 1

"MELEĞİMİ KAYBETTİM"

Ünlü oyuncu, yaşadığı bu acı karşısında ilk kez sessizliğini sosyal medya üzerinden bozmuştu. 

Akın Akınözü, "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim. Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak. Tek kalan ise sana duyduğum sonsun 'ÖZLEM'- oğlun" ifadelerini kullanarak hayranlarını duygulandırmıştı. 

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nden en zor veda! Tabutun başında dakikalarca ağladı - Resim : 2

TABUTUN BAŞINDAN AYRILMADI

Özlem Akınözü bugün İstanbul'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Muhabir Online'da yer alan habere göre, annesinin ölümüyle kahrolan Akın Akınözü, cenaze töreni boyunca tabutun başından ayrılmadı. 

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nden en zor veda! Tabutun başında dakikalarca ağladı - Resim : 3

DAKİKALARCA GÖZYAŞI DÖKTÜ

Ayakta durmakta güçlük çeken ve dakikalarca gözyaşı döken oyuncuyu törene katılan sevenleri sakinleştirmeye çalıştı. Özlem Akınözü cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedilecek.

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nden en zor veda! Tabutun başında dakikalarca ağladı - Resim : 4