Ünlü oyuncu Burcu Özberk'ten alkışlanacak hareket! Doğum gününde Serebral Palsy’li çocuklara destek veriyor

Yer aldığı projelerde izleyicileri ekran başına kilitleyen Burcu Özberk'ten alkışlanacak hareket geldi. 13 Ağustos’ta doğan başarılı oyuncu, doğum gününü Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye’ye hediye ettiğini duyurdu.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk'ten alkışlanacak hareket! Doğum gününde Serebral Palsy’li çocuklara destek veriyor

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla gündemden düşmeyen Burcu Özberk, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. 

Ünlü oyuncu Burcu Özberk'ten alkışlanacak hareket! Doğum gününde Serebral Palsy’li çocuklara destek veriyor - Resim : 1

Oyuncu Özge Özberk, 2007 yılında Hayim Sadioğlu ile evlenmiş, çift 2010 yılında da Leo adını verdikleri bir bebeklerine kavuşmuştu. Daha sonra 2012 yılında boşanan ikili yollarına ayrı ayrı devam etmişti.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk'ten alkışlanacak hareket! Doğum gününde Serebral Palsy’li çocuklara destek veriyor - Resim : 2

SEREBRAL PALSY'Lİ ÇOCUKLARA DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

13 Ağustos’ta doğan başarılı oyuncu Özge Özberk, sosyal medya hesabından Serebral Palsy’li çocuklar için başlattığı destek çağrısıyla takipçilerine seslendi.

Özberk,  “Bu yıl 13 Ağustos’taki doğum günümde yeni yaşıma girerken Cerebral Palsy’li çocuklarımızın önündeki engelleri, iyiliği paylaşarak kaldıralım istiyorum. Doğum günümde tutacağım tüm dilekler hayallere dokunsun, bunlara sizler de ortak olun diye gelin hep birlikte Cerebral Palsy’li çocuklarımızın önündeki engelleri iyiliği paylaşarak kaldıralım! Detaylı bilgi için @cerebralpalsytr sayfasını ziyaret edebilirsiniz ” dedi.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk'ten alkışlanacak hareket! Doğum gününde Serebral Palsy’li çocuklara destek veriyor - Resim : 3

TAKİPÇİLERİ TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bu anlamlı çağrı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Özberk, hem doğum gününü kutlamanın hem de çocukların hayatlarına dokunmanın sevincini bir arada yaşayacak.