Ünlü oyuncu Büşra Pekin'den hayranlarını korkutan kare! Nişantaşı'nda görüldü, kolundaki detay üzdü

Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin'den hayranlarını korkutan haber geldi.. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Pekin'in kolundaki detay üzdü.

Ünlü oyuncu Büşra Pekin'den hayranlarını korkutan kare! Nişantaşı'nda görüldü, kolundaki detay üzdü

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ünlenen ve daha sonra birçok projede yer alan Büşra Pekin, geçtiğimiz senelerde 6 ay sıkı bir çalışma yaparak 15 kilo vermişti. Pekin değişimiyle alakalı olarak "Giydiklerim daha çok yakışıyor, mutluyum" demişti.

41 yaşındaki ünlü isim, daha sonra magazin dünyasından birçok isim gibi estetik modasına uyup, ameliyat masasına yatmıştı.

Ünlü oyuncu Büşra Pekin'den hayranlarını korkutan kare! Nişantaşı'nda görüldü, kolundaki detay üzdü - Resim : 1

Yüzündeki değişimle gündeme gelen oyuncunun, son olarak 'jawline' adı verilen çene belirginleştirme operasyonu geçirdiği iddia edilmişti. Bununla da kalmayan Pekin'in yanaklarını da 'Hollywood yanağı' adı verilen teknikle boşaltıp, elmacık kemiklerini de belirginleştirdiği öne sürülmüştü.

Ünlü oyuncu Büşra Pekin'den hayranlarını korkutan kare! Nişantaşı'nda görüldü, kolundaki detay üzdü - Resim : 2

HAYRANLARINI KORKUTTU

Geçirdiği değişimle magazin gündeminden düşmeyen Büşra Pekşin'den hayranlarını endişelendiren haber geldi. SnobMagazin'in haberine göre; geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Pekin, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

Ünlü oyuncu Büşra Pekin'den hayranlarını korkutan kare! Nişantaşı'nda görüldü, kolundaki detay üzdü - Resim : 3

"ZATÜRRE OLDUM"

Hastalandığını söyleyen oyuncu, "Zatürre oldum. Tedavim bitmek üzere...Zatürreyken bile film çektim. Şimdi iyiyim" dedi.

Pekin, tarzıyla da dikkat çekti.