Ünlü oyuncu Çağla Şikel'den yumurtalıkları hakkında radikal karar! Kız çocuk istiyordu

Eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Yumurtalıkları hakkında radikal bir karar alan Şıkel'in açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü oyuncu Çağla Şikel'den yumurtalıkları hakkında radikal karar! Kız çocuk istiyordu

Eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Geçtiğimiz aralık ayında sürpriz ilişkisi sona eren ünlü manken ve sunucu, Çağla Şıkel, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati'ye konuk oldu. 

Şıkel, programda yaptığı konuşmada, ailesinde erken menopoz durumunun olması nedeniyle yumurtalarını dondurma kararı aldığını belirtti. 

Ünlü oyuncu Çağla Şikel'den yumurtalıkları hakkında radikal karar! Kız çocuk istiyordu - Resim : 1

"YUMURTALIKLARIMI DONDURDUM"

Şıkel, "Kız çocuk sahibi olmak için yumurtalarımı dondurdum. Ailemde erken menopoz durumu olduğu için böyle bir adım attım. 'Varken koyayım dursun' dedim ve yaptım. Şu an için o kadar ilgili değilim ama yeniden anne olmayı düşünüyorum. Annelik bana çok iyi gelen bir şey" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Çağla Şikel'den yumurtalıkları hakkında radikal karar! Kız çocuk istiyordu - Resim : 2

"O BANA AŞIK ZANNEDİYORDUM"

Şıkel, oğlu Kuzey'in bir yıldır kız arkadaşı olduğunu ve bu durumun kendisinde ilginç duygular yarattığını ifade etti. "Kuzey başkasına aşık olunca çok tuhaf hissettim. Platoniğe düştüm çünkü o bana aşık zannediyordum" dedi.

Ünlü oyuncu Çağla Şikel'den yumurtalıkları hakkında radikal karar! Kız çocuk istiyordu - Resim : 3