Ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın yeni mesleği belli oldu. Artık o işi yapacak

Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olan İlker Ayrık, yer aldığı birçok projede gösterdiği sempatik ve samimi tavırlarıyla geniş hayran kitlesine ulaşan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde objektiflere takılan Ayrık, bu kez de yeni kariyeri ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Yeni mesleğini açıklayan Ayrık'ın yapacağı iş gündem yarattı.

Ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın yeni mesleği belli oldu. Artık o işi yapacak

Kısmet, Başımın Belası, Geniş Aile ve Seksenler gibi başarılı birçok projede yer alan İlker Ayrık, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Hayatında yenilikler yapan ünlü oyuncu İlker Ayrık, uzun zamandır şehirden uzakta yaşıyor.

Ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın yeni mesleği belli oldu. Artık o işi yapacak - Resim : 1

17 DÖNÜMLÜK ARAZİDE ÇİFTLİK KURMUŞTU

Beykoz’un İshaklı Köyü’nde 17 dönümlük arazide çiflik kuran Ayrık, burada sebze ve meyve yetiştirerek organik tarım bile yapıyor. Ayrık daha önce, “Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var" diyerek yaşadığı hayatı anlatmıştı.

Ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın yeni mesleği belli oldu. Artık o işi yapacak - Resim : 2

İlker Ayrık, geçtiğimiz gün İstinyePark’da objektiflere yansıdı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını geri çevirmedi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden İlker Ayrık, ticarete atıldığını, İstinyePark'ın yeni oluşumunda açılan mağaza ve restorantlardan kendisine bir yer kiraladığını söyledi.

Ünlü oyuncu İlker Ayrık'ın yeni mesleği belli oldu. Artık o işi yapacak - Resim : 3

GIDA SEKTÖRÜNE EL ATTI

Sunucu kimliğiyle de dikkat çeken 44 yaşındaki oyuncu, "Arkadaşlar mesleğim dışında artık gıda sektörüne de el attım. Yeni mekanımız yakın zamanda sevenlerimizle buluşacak" dedi.