Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'dan hayranlarına müjde! 10 yıl aradan sonra o projeyle ekranlara dönüyor

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Meltem Cumbul, yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” için New York’taki evini kapatarak Türkiye’ye taşındı. Meltem Cumbul, oyuncu kadrosu ve Kapadokya’daki çekim mekanlarıyla dikkat çeken Güzel Aşklar Diyarı’nda “Gönül” karakterine hayat verecek.

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'dan hayranlarına müjde! 10 yıl aradan sonra o projeyle ekranlara dönüyor

“Yılan Hikayesi” dizisindeki “Zeyno” rolüyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul, 10 yıl aradan sonra Güzel Aşklar Diyarı ile televizyon ekranlarına dönecek.

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'dan hayranlarına müjde! 10 yıl aradan sonra o projeyle ekranlara dönüyor - Resim : 1

TÜRKİYE'YE DÖNÜŞ YAPTI

Çalışmalarına bir süredir New York’ta devam eden güzel oyuncu, bu proje için Amerika’daki evini kapatarak Türkiye’ye dönüş yaptı.

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'dan hayranlarına müjde! 10 yıl aradan sonra o projeyle ekranlara dönüyor - Resim : 2

"ÇOCUKLUĞUMUN ÜÇ YILINI KAPDOKYA'DA GEÇİRDİM"

Dizinin okuma provasında Güzel Aşklar Diyarı ile ilgili olarak “Asla yerinde durmayan, ailenin, aşkın önemini çok güzel anlatan bir hikâye” diyen Cumbul, dizinin çekildiği Kapadokya ile ilgili de önemli bir anısını paylaştı. Çocukluğunun üç yılını Kapadokya’da geçirdiğini söyleyen Meltem Cumbul “Babamın işi dolayısıyla Kapadokya’da yaşadık. Çok sevdiğim bir yerdir. Bir sinema filmini de orada çekmiştim. Mekânlar da beni çok etkiledi.” dedi.

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'dan hayranlarına müjde! 10 yıl aradan sonra o projeyle ekranlara dönüyor - Resim : 3

Güzel Aşklar Diyarı, Kapadokya’da geçen sürükleyici bir öyküyü izleyici ile buluşturacak. Dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.

Ünlü oyuncu Meltem Cumbul'dan hayranlarına müjde! 10 yıl aradan sonra o projeyle ekranlara dönüyor - Resim : 4

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Cumbul’un yanı sıra Türk tiyatro, sinema ve dizi dünyasının efsanevi isimlerinden Halil Ergün de yer alıyor.